Kisgyerek

Nyaralni vitte a gyereket a bébiszitter, nem szólt a szülőknek

Nehéz elképzelni, hogy létezik ilyen bébiszitter, és ilyen szülők, de állítólag igaz a sztori.
2023. Február 13.
kisgyerek reptér
Fotó: Getty

„Életem legnagyobb hibája” – felütéssel beszél a TikTokon egy nő arról, hogy a szülők tudta nélkül vitte nyaralani a gyereküket.

A történet – amit a 24.hu fedezett fel – régebbi, hiszen a @seenasyouasked néven posztoló középkorú nő még csak húszéves volt, amikor Birminghamben – elmondása szerint – olykor vigyázott a szomszédék kétéves gyermekére.

Ilyen volt az a hétfő este is, amikor a szülőknek dolguk volt, ezért megkérték, hogy éjjel vigyázzon a kicsire. Elvállalta, a szülők elmentek, ám ő csak ezután döbbent rá, hogy reggel indulnia kell Londonba – egyhetes utat tervezett.

Elég fura történet, elég fura nő, az biztos…

Mindenesetre a videóban elmeséli, hogy úgy döntött, nem mondja le az útját, inkább magával viszi a gyereket. Bátor húzás, és a nő még csak értesíteni sem tudta a szülőket, állítólag nem tudta a telefonszámukat. Úgyhogy képeslapot küldött nekik arról, hogy minden rendben, a gyermek jól van.

Hát nem tudom, melyik szülőt nyugtatna meg egy ilyen üzenet, ám úgy tűnik, a szóban forgó felnőttek nem borultak ki, az anya csak annyit mondott viccesen: mikor azt mondtam, hogy rendben, úgy értettem, hogy rendben van a hétfő éjjel, nem azt, hogy vidd el nyaralni egy egész hétre! Hozzáfűzte, hogy egyébként jól jött neki az egyhetes pihenés.

Érdekes szülők vannak…