Kisgyerek

Milliók csodálják a bébiszittert, aki imádnivalóan énekel

Arat a TikTokon az a videó, amin egy bébiszitter a Kis hableány egyik dalát énekli, miközben játszik.
2021. Július 23.

Delaney Wilson 18 éves és bébiszitterként dolgozik. Épp Nicki Maher kislányára vigyázott, amikor Barbie-zás közben dalra fakadt és a Kis hableány egyik dalát énekelte el. Az édesanya, Nicki pedig titokban felvette Delaney énekét – írja a Dailymail.com.

Később, a fiatal bébiszitter engedélyével kirakták a videót a TikTokra, ahol hatalmas siker lett a felvétel. Pár hét alatt több mint 12 millióan nézték meg és rengeteg rajongót szerzett magának a fiatal énekes.

Sokan kommenteltek a videó alá, hogy Delaney-nek Disney-hercegnőként kéne dolgoznia. Kell is a bátorítás a fiatal lánynak, aki eddig félénk volt, ugyanis nem tartja elég szépnek és tehetségesnek magát. Épp ezért korábban nem is rakott ki az énekléséről videókat, tartva a negatív kommentektől.

Ha azonban a százezer pozitív kritika nem győzné meg, az talán megnyugtatja, hogy felvették a Berklee Zeneművészeti Főiskolára. A frissen érettségizett Delaney most azt mondja, a titokban készített felvétellel fantasztikus lehetőségeket kapott és a videónak köszönhetően csodálatos emberekkel ismerkedett meg.

“Ez a felvétel és az utána érkező szeretetáradat most megerősítette az önbizalmamat, és nagyon boldoggá tett, amikor megértettem, hogy az emberek valóban hallani akarják a hangomat” – lelkendezett a fiatal lány.

Az éneklés nem csak a bébiszitterek illetve a szülők saját szórakoztatására szolgál. Egy kutatás ugyanis kimutatta, hogy – bár a síró csecsemők megnyugtatására a legtöbben a kedves, lágy szavakat választják – sokkal hatékonyabb, ha az anya vagy apa inkább énekel a kicsinek.

A zene rendkívül nagy hatással van a hangulatunkra, a szellemi, lelki, sőt a testi jól-létünkre egyaránt. Ha egy vidám számot hallunk, akkor könnyen jobban érezhetjük tőle magunkat, és gyakori jelenség, hogy mozgatjuk a fejünket vagy a lábunkkal ütjük a ritmust.