Kisgyerek

Olyan ajándékot adott a szüleinek, amire gyerekkorukban vágytak, de nem kaphatták meg

Egész gyerekkorukban ezekre a játékokra vágytak, de soha nem kapták meg. Évtizedekkel később, idén karácsonykor lányuk megajándékozta őket a játéksütővel és a minikamionnal. A szülők elsírták magukat.
2024. Január 08.
ölelés karácsonykor
Kép: Getty Images

Abigail Oviedo még december 30-án osztott meg egy videót a TikTokon, ez vette észre az ABC. A felvételen azt láthatjuk, ahogy a nő szülei bontogatják a karácsonyi ajándékokat, amelyeket lányuktól kaptak. A nő valami nagyon különlegessel készült: olyan ajándékot adott szüleinek, amire ők gyerekkorukban nagyon vágytak, de nem kapták meg. Az édesanya egy játéksütőt, az apa pedig egy kamionmakettet kapott.

A videóban látható, hogy a szülők nagyon mosolyognak, majd mindketten elérzékenyülnek. Abigail elmondása szerint az ajándék ötlete egy korábbi beszélgetésből jött, amikor az édesapja elérzékenyülve felidézte, hogy mennyire irigyelte azokat a gyerekeket, akik Coca-Cola kamionnal játszhattak, mert ő soha nem kaphatta meg.

– Arra gondoltam, most rajtuk a sor, hogy végre érezzék ezt a gyermeki örömöt– mondta.

@abby69oviedo giving them what they thought they could never have🥺 my mom’s smile is so beautiful🎄 #greenscreenvideo #greenscreen #christmas #parents #gift #presents #present #santa #love ♬ Flowers Christian Basso - lin Music🌷