Kisgyerek

Ryan Reynolds elmondta, milyen háromgyerekes után négygyerekes szülőnek lenni

A színész arról beszélt, szerinte milyen volt háromgyerekes családról négygyerekesre bővülni.
2023. Április 20.
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds (Fotó: Rodin Eckenroth/Stringer/Getty Images)

Ryan Reynolds és felesége, Blake Lively három lányuk, a nyolcéves James, a hatéves Inez és a hároméves Betty után februárban született meg negyedik gyermekük.

A színész nemrégiben a Canadian Screen Awards díjátadón vett részt, ahol az ET Canada újságírójával, Morgan Hoffman-nel beszélgetett. A színész arról is beszélt, hogy milyen volt háromgyerekes szülőből négygyerekessé válni: „Tudod, a kettőről háromra hatalmas ugrás volt… a háromról négyre kevésbé. A feleségem nevében nem beszélhetek, csak az alapján, amit megfigyeltem” – idézi az ET Canada a sztárt. „De szeretjük ezt. Tudod, idióták lettünk volna újra ezt csinálni, ha nem szeretnénk” – tette hozzá.

Miután Hoffman megemlítette, hogy a színész már beszélt arról, hogy mindig is nagy családot szeretett volna, Reynolds elmondta, hogy ez így van, és ő maga is négygyerekes családból származik, Lively pedig ötgyermekesből. Amellett pedig, hogy mindketten nagycsaládban nőttek fel, a színészpárban az is közös, hogy mindketten a legfiatalabbak a családjukban.

A sztárpár néhány hete jelent meg először a gyermekeikkel a nyilvánosság előtt úgy, hogy babájuk is látható volt velük együtt. Az akkor egy aranyos macis, fehér kezeslábast viselő kicsinek egyelőre nem jelentették be hivatalosan a nevét a szülei.