Kisgyerek

Szmokingban kísérte az oviba unokáját, ők lettek a TikTok sztárjai

Imádja a közösségi média a floridai nagypapa-unoka párost, akik között különleges kötelék van.
2023. Február 20.
Nagypapa unoka
Kép: Hannah Smith/Instagram

Skip Poppell, 62 éves floridai nagypapa és unokája a TikTok új sztárjai. A nagypapát nagyon erős kötelék fűzi fiatal unokájához, Palmerhez. A kislány ötéves, és az angolszász iskolarendszer szabályai szerint iskolás, az úgy nevezett pre-schoolba jár, ami iskolaelőkészítőt jelent, de valójában jobban hasonlít egy óvodához.

A nagypapa, akit a kislány Ippy-nek szólít, szmokingban kísérte az első napján oviba az unokáját. Hetente kétszer viszi a pre-schoolba Palmert, akinek ez a nap fénypontja.

A nagypapa lánya, Hannah a Fox News-nak elmondta, hogy Palmer az első unoka a családban, így mindkét ágon nagy szeretet veszi körül. Amióta tavaly decemberben megszületett második gyermekük, a nagypapa hetente kétszer viszi el a kislányt az oviba. Ez a rutin mindannyiunk számára különleges lett – fogalmazott az édesanya.

„Még jobban szeretem az apukámat, amióta a lányommal látom” – fogalmazott Hannah. Az asszony elmondta, hogy mindig is nagyon közel álltak egymáshoz édesapjával, így számára nem meglepő az az odaadás, ahogy Palmerrel bánik.

Palmer miután felébred, kiválasztja az aznapi ruháját, ahogy egy ekkora kislánynál szokott lenni, ez valami rózsaszínűt jelent. Ezután az ablakból figyeli, mikor jön a nagypapa. De a nagypapa is készül: mindennap felöltözik az alkalomhoz, volt, hogy szmokingot húzott Valentin-napon.

A nagypapa egyébként nem nyugdíjas, dolgozik, de hetente kétszer szabaddá teszi magát, hogy elvihesse kis unokáját az óvodába.

Nagypapa és unokája a TikTok-on igazi sztárok lettek, a kommentelők elolvadtak.

„Ez annyira különleges – bárcsak nekem is ilyen nagypapám lenne” – írta egy kommentelő.

“Remélem tudod, milyen szerencsés vagy” – fogalmazott egy másik.

forrás: foxnews.com