Kisgyerek

Teljesült az álma: unikornist simogathatott egy súlyosan beteg kislány

A hároméves Abigail agydaganattal küzd. A kislány nagy álma, hogy találkozhasson egy unikornissal. Az ilyen álmokat pedig valóra kell váltani.
2021. Augusztus 25.
Illusztráció: Getty

Hatalmas meglepetésben volt része a Tennesse-ben élő Abigail Leggiónak. A hároméves kislány agydaganattal küzd és minden vágya az volt, hogy találkozhasson egy unikornissal. Emellett szeret hercegnőnek öltözni és imádja a varázsvilágot.

Abigail családja a Make-A-Wish kívánságteljesítő alapítvánnyal karöltve megpróbálkozott, hogy valóra váltsák a nagybeteg kislány álmát.

 A nevezetes napon Abigail kapott egy csodálatos hercegnőruhát, fején virágkorona ékeskedett, míg testvére, Ty hercegnek öltözhetett. Lovaskocsi jött a gyerekekért, amit két “unikornis” húzott. Abigail répával etethette az egyszarvúakat és sokat simogathatta az állatokat.

 A kislány édesanyja szerint ez a nap többet adott kislányának, mint azt el tudták képzelni. “Egyszerre volt boldog és szomorú pillanat. Csodálatos volt látni, hogy mennyire izgatott volt az unikornisok miatt, de szívbemarkoló, hogy rákosnak kell ahhoz lennie, hogy egy ilyen különleges napot átélhessen” – mondta Melissa a Parents.com-nak.

Abigailnél 2020 októberében diagnosztizáltak agydaganatot. Az elmúlt 10 hónapban protonterápián, kemoterápián és 10 órás agyműtéten esett át, hogy eltávolítsák a legnagyobb és legagresszívebb daganatot. Bár a fennmaradó daganatok nem zsugorodtak össze, nem nőttek vagy képeztek áttétet, ami nagyszerű hírnek számít.