Kisgyerek

Véletlenül derült ki, hogy a már adoptált gyereke vérszerinti testvérét fogadta örökbe

Az asszony egyedülálló anyaként vágott bele az örökbefogadásba, és hihetetlen dologra derített fényt.
2022. Október 15.
A small boy kissing a sleeping newborn baby brother at home, a mother holding him.

A Coloradoban élő Katie Page 2017-ben fogadta örökbe kisfiát, Graysont, akiről kiderült, hogy a nem sokkal később gondjaira bízott kislány, Hannah testvére. Önmagában ez is igazán meglepő, a történetükbe azonban került még egy, szinte hihetetlen csavar, aminek köszönhetően Katie ma már három gyereket nevel nagy-nagy szeretetben.

Egy év alatt két gyerek

2017 minden kétséget kizáróan rendkívüli évnek számít Katie életében: májusban teljesült az álma és örökbe fogadhatott egy kisfiút, akit Graysonnak hívnak, majd 1 hónappal később kapott egy újabb telefont, hogy egy kislánynak is nevelőszülőt és ideiglenes otthont keresnek. Ő habozás nélkül igent mondott a kérdésre, hogy magához venné-e Hannah-t, így pár hét leforgása alatt két gyerekkel teljesedett ki a családjuk.

Katie (teljesen érthetően) a fellegekben járt, néhány egybevágó érdekességet látva azonban nyugtalanítani kezdte egy gondolat: „Bizonyos dolgokban elképesztő hasonlóságot mutattak a gyerekek, az álluk vonala például tökéletesen megegyezett. Egy másik apró részletet, amiről nehéz lenne azt gondolni, hogy a véletlen műve, csak én láthattam pelenkacsere közben” – mesélte lelkesen az anyuka a People magazinnak.

Bár az örökbefogadás során sok dolgot homály fed, Katienek annyit sikerült kiderítenie, hogy a kicsiket más-más vezetéknevű anyuka bízta a hivatalok gondjaira, így lehetetlennek tűnt, hogy a gyerekek testvérek legyenek, és az örökbefogadást intézők is képtelenségnek tartották a nő felvetését.

 

 
 
 
 
 
Visualizza questo post su Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Un post condiviso da Katie | Wood + Grace (@woodandgraceblog)

 

Plusz egy fővel bővült a család

Családtagjainak és barátainak egyre többször emlegette, hogy szerinte rokoni szálak fűzik egymáshoz a gyerekeit, ők pedig arra biztatták, hogy végeztessen náluk genetikai vizsgálatot, ha nem hagyja nyugodni a kérdés. A teszt eredménye mindenkit meglepett: kiderült, hogy Grayson és Hannah valóban testvérek, így nevelőszülőből hivatalosan is Hannah örökbefogadó anyukájává válhatott. Ebben az esetben szinte szó szerint igaz, hogy a happy end csak egy hajszálon múlt, a hivatalok ugyanis már kijelöltek a kislánynak egy adoptáló családot.

Két évvel később Katie tudomást szerzett róla, hogy Grayson és Hannah biológiai anyjának született egy harmadik gyermeke is, akit szintén örökbe kívánt adni. Az 1 éves Jacksont először nevelőszülőként vehette magához, majd idén nyáron végre hivatalosan is örökbe fogadhatta. „Amikor a kezembe vehettem ezt a kisfiút is, leírhatatlan boldogságot éreztem! Csak az járt a fejemben, hogy ő a gyermekeim testvére, vele tényleg teljes lesz majd a családunk” – nyilatkozta meghatottan az újságíróknak.

(Fotó: Getty Images)