Kisgyerek

Szerető családra talált a kisfiú, akit senki nem akart örökbe fogadni

A 10 éves Andrew végre otthonra talált: egészen kicsi volt, amikor elvették a szüleitől őt és három testvérét, akiket időközben már örökbe fogadtak. Végre eljött az ő nagy napja is!
2022. Február 22.

Ha valaki, akkor ez a kisfiú elmondhatja magáról, hogy nehéz gyermekkora volt: miután elvették a szüleitől, kétszer is úgy tűnt, hogy megtalálta azokat, akik végre szeretik és gondját viselik, a happy end azonban elmaradt. Úgy tűnik, az a család, ahova legutóbb került, nem fogja meggondolni magát és az új örökbefogadó szülők felnevelik a hányatott sorsú gyermeket.

Visualizza questo post su InstagramUn post condiviso da Dominique Gill (@d.successful.women)

Dominique és Kevin Gill az amerikai Nashville-ben élnek és van három saját gyermekük. Andrew-t még 2018-ban ismerték meg, akkor ugyanis egy rövid időre hozzájuk került. Nevelőszülőként akkor “csak” annyi volt a feladatuk, hogy felkészítsék a kisfiút egy jövőbeli adoptálásra és segítsenek neki beilleszkedni az új családjába. Egyikük sem volt könnyű helyzetben, a gyermeknek ugyanis komoly traumát okozott, hogy elszakították vérszerinti szüleitől.

Hiába jelentkeztek többen is, hogy szeretnék adoptálni a kisfiút, idővel komoly nehézségeik adódtak: Andrew korábbi fájdalmas emlékei miatt teljesen zárkózott és agresszív lett. Emiatt két örökbefogadó szülőpár is lemondott róla, így egyáltalán nem lett könnyebb az élete azután, hogy kiemelték a családjából. Dominique és Kevin égi jelnek vették, hogy Andrew sokadszor került vissza hozzájuk, ezért úgy határoztak, hogy ha ő is egyetért vele, boldogan örökbe fogadják. 

Visualizza questo post su InstagramUn post condiviso da Dominique Gill (@d.successful.women)

Természetesen Andrew igent mondott, így kezdetét is vette közös kalandjuk. Ettől persze nem oldódtak meg varázsütésre a gondok, a kezdeti időszakban bezárkózott a szobájába: naphosszat régi fotókat nézegetett és videójátékozott, új családtagjaihoz pedig egyetlen szót sem szólt. Abban, hogy megnyíljon, és biztonságban érezze magát, egyik új testvére segített neki a legtöbbet. Joc volt az, aki közös, szabadtéri játékkal, sportolási programokkal kicsalogatta fogadott testvérét a szobából, egyre többet beszélgettek, Andrew pedig kezdte biztonságban érezni magát, és végre elhitte, hogy ez a család nem fog lemondani róla.

Közös életükről az Instagramon rendszeresen beszámolnak. Legutóbb arról számolt be a család, hogy új közös otthonba költöznek, a kommentelők között pedig többen is azt írták, hogy Andrew nem is kerülhetett volna jobb helyre.