Kisgyerek

Kivételesen szerencsés ez a kisfiú – 11 nagyszülője van

Nem sokan mondhatják el ezt magukról!
2022. Január 25.

Ennek a totyogónak egy egész focicsapatnyi nagyszülő jutott, a legidősebb “csapattag” pedig pont 100 évvel idősebb a kicsinél!

Köztudott, hogy egy igazi olasz família meglehetősen népes, arra azonban ritkán látunk példát, hogy valahol 11 nagyszülő kényezteti az unokát. Ebben a salentói családban mégis ez a helyzet, a kis Andrea Robertonak ugyanis csaknem egy tucatnyi nagymamája és nagypapája van. Mégis, hogy lehet ez?

Sara az édesanya és Manuel az édesapa nagyon fiatalok, így abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy felmenőik közül sokan vannak az élők sorában. Ennek köszönhető, hogy a 2 éves kisfiú nemcsak a nagyszüleivel, hanem a dédnagyszüleivel, sőt még az üknagyszüleivel is játszhat, ha úgy tartja kedve!

Igazán kivételes helyzet az övék, a kisfiú és az idős rokonok nagyon jó kapcsolatban vannak, ahogy az anyuka mesélte, mindegyikükben mást szeret a totyogó. Az egyik nagypapa rendszeresen magával viszi, hogy motorokat és bicikliket nézegessenek, egy másikkal lovakhoz szoktak elsétálni, míg a nagymamáknak a főztjét díjazza leginkább.

Sara és Manuel mindketten 30 alattiak, így a szüleik is fiatalok, ők négyen 51 és 55 év közöttiek. A dédnagyszülők hatan vannak, és egy 102 éves üknagymamával is büszkélkedhet a családjuk. A járványhelyzet miatt vele most csak ritkán találkoznak, de az internetnek köszönhetően azért így is láthatják egymást. 

Forrás