Kisgyerek

Tündérien reagált a kétéves kisfiú, mikor meglátta anyukáját menyasszonyi ruhában

Mégiscsak az esküvő legfontosabb személye. Nagyon cukin viselkedett a kisfiú!
2022. Május 18.
Illusztráció: Getty

Amikor Kristie Mihelich álmai esküvőjét tervezte, soha nem gondolta volna, hogy fia lesz az esemény sztárja.

A negyvenéves Mihelich és férje, Bobby április 22-én kötöttek házasságot a michigani West Bloomfieldben, miután a koronavírus-járvány miatt kellett halasztani az esküvőjüket. Üzleti partnerekként ismerkedtek meg, majd egymásba szerettek.

“Istennek nagyon világos tervei voltak velünk, mert egyből teherbe estem” – mondta Mihelich a TODAY Parentsnak. – Mindig is azt terveztük, hogy a fiunk, Pierson lesz a gyűrűhordozó.

Amikor az esküvői ceremónia elkezdődött, a kétéves Pierson csatlakozott apjához az oltárnál, és felhangzott a zene, mindenki a menyasszonyra várt.

Ahogy kinyílt az ajtó, a vőlegény letörölt egy könnycseppet, és a kis Pierson ámulva állt. Aztán a büszke kisfiú képtelen volt tovább visszafojtani az izgalmát. “Szia anya!” – kiáltotta, és kinyújtott karokkal, integetve felé rohant, miközben a vendégek nevettek és ujjongtak. Mihelich Piersonnal ment végig a székek közt.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonKristie Mihelich (@k2_0111) által megosztott bejegyzés

“Ez volt a legédesebb dolog a világon” – mondta Mihelich. “Amikor ez megtörtént, akár haza is mehettünk volna, és már boldogok lettünk volna az esküvővel.”

Az anyuka azt mondta a TODAY-nek, hogy kezdetben nem volt biztos abban, hogy Pierson hogyan fog reagálni a nagy napon. “Előző este megvolt a próbavacsora, de nem lehetett bírni vele, ki kellett vinni sétálni” – magyarázta.

Az egyik rokon feltöltött egy klipet a pillanatról a TikTokra, amit eddig több mint egymillióan nézték meg.