Kisgyerek

Utazás: ötletes trükk a gyerekruhák becsomagolásához

Ezt a tippet érdemes megjegyezni a nyári táborozásra vagy a családi utazásra.
2024. Május 23.
bőrönd
(Kép forrása: Getty Images)

Nagyon hasznos utazási ruhacsomagolási ötletet osztott meg egy édesanya a gyerekruhákhoz, amivel egyszerűbb lehet a pakolás. A TikTok-on @Clean And Tidy With Carly néven regisztrált édesanya videóban mutatta meg a tippet, hogy ő hogyan csomagolja el kisgyerekei ruháit az utazáshoz.

Ahogy a videóban is látjuk, először a ruhákat napi szettenként egy kupacba teszi, majd a kupacot összesodorja. Ezután minden egyes ilyen kis felcsavart kupacot egy ajtóra akasztható, zsebes cipőrendező egy-egy zsebébe tesz.

Miután megtöltötte a zsebeket, az egész rendszerezőt hengerbe csavarja és egy táskába teszi. A videóhoz a következőt írta: „Sokkal egyszerűbb lesz nyaraláskor kicsomagolni, és csak felakasztani az ajtóra a másik helyen. Bumm: kicsomagolva”.

@cleanandtidywithcarly This is going to be so much easier unpacking this on holiday and just hanging it over the door at the other end! BOOM UNPACKED! #travel #holiday #hack #hacklife #hacksandtips #parents #mums #mumsoftiktok #fyp #foryou #foryoupage #love #hacks #mumhacks #viral #viralvideo #viraltiktok #tiktok #trending #trend ♬ Runaway baby sped up - sped up songs

A praktikus tippet már közel tízezren kedvelték, és sok kommentelő dicsérte az ötletet, és volt, aki hozzátette, hogy a gyerekruhák mellett praktikus lehet a szülők ruháihoz és más becsomagolásra váró dolgokhoz is.

(via Newsweek)