Teherbeesés

Hármas ikreik lesznek, miután örökbe fogadtak egy babát

Váratlan fordulatot vett egy amerikai házaspár élete, miután örökbe fogadtak egy kislányt. Azt hitték nem lehet gyerekük, de most hármas ikreket várnak.
2023. Október 24.
Cumik lógnak teregetőn
Kép: Getty Images

Wolfe-ék, akik nemrég fogadták örökbe kislányukat, Charlie-t, november közepére hármas ikreket várnak. Az örökbefogadás és a teherbeesés szinte egy időben történt – írja a People.

2011 nyarán Zac Wolfe autóbalesetben gerincsérülést szenvedett. Ő és Brittney a főiskola óta barátok voltak, de a baleset után egymásba szerettek. 2013-ban eljegyezték egymást, két évvel később pedig összeházasodtak. Zac és Brittney gyerekeket szerettek volna, de egy évig hiába próbálkoztak. Ekkor úgy döntöttek, hogy orvoshoz fordulnak. Számos vizsgálaton estek át, mindkettőjüknél mindent rendben találtak, de mégsem lett kisbabájuk. A pár a következő öt évben több IVF-kezelésen is átesett, amelyek sikertelenek voltak- számolt be az Insider. Ezért Wolfék úgy döntöttek, hogy az örökbefogadás útját választják.

Mindketten mindig is nagycsaládról álmodtunk, és a meddőség ráébresztett minket, hogy számunkra nem az számít, hogyan leszünk szülők, hanem maga a szülőség, és ez az örökbefogadás felé terelt minket – írta a pár az oldalukon.

Zac és Brittney jelen voltak Charlie Ann születésénél, akit idén nyáron örökbe fogadtak.

Ezzel azonban még nem volt vége a történetüknek. Idő közben hallottak az embrió örökbefogadásról, ami azt jelenti, hogy az IVF-en átesett pároknál megmaradt fagyasztott embriókat egy másik, fogamzásra képtelen párnak adományozhatják. Az első próbálkozás nem járt sikerrel, de másodjára csoda történt, és kiderült, hogy Brittney hármas ikreket vár. Éppen ekkor zajlott Charlie örökbefogadása. Így hirtelen hat fős családdá váltak, ezzel minden álmuk teljesült. Az ikreket idén novemberre várják a boldog szülők.