Teherbeesés

48 évesen gyermeket vállalni fárasztóbb – mondja Rachel Weisz

Rachel Weisz szerint idősebb anyának lenni fárasztóbb: "Egyszerűen olyan ez, amikor egy autóban több kilométer van" – mondja.
2022. November 14.
Fotó: Getty

A színésznő azt mondja, idősebb anyának lenni fárasztóbb, mivel már nincs annyi energiája, mint korábban – írja az Independent.

Az ötven éves színész még 2018-ban, negyvennyolc évesen vállalt gyermeket férjével, Daniel Craiggel. Weisznek van már egy tizenhárom éves fia is, Henry, az előző kapcsolatából.

„Fáradtabb vagyok, mint legutóbb, ebben az autóban már több kilométer van” – mondta Weisz – aki soha nem árulta el nyilvánosan lánya nevét. „De nagyon jól érzem magam, és nagyon élvezem a babázást, ez egy igazi áldás.”

A Harper’s Bazaarnak így nyilatkozott: „Tegnap megpróbáltunk sétálni, és volt egy tervem, hogy merre fogunk menni, de csak két métert tettünk meg, mert először volt egy érdekes bot, majd felfedeztünk egy lepkét… szóval végül nem mentünk sehova. Mára rugalmasabb lettem, azt hiszem.”

2018-ban, lánya születése után Weisz bejelentette, hogy nem tervez több gyereket. “Határozottan tudom, hogy nem lesz még egy” – mondta akkor a Mirrornak. „Amikor megszületett a fiam, azt hittem, lesz még kettő vagy három is. De az új élet és a család értéke sokkal többet jelent most, hogy érettebb és idősebb vagyok. Így folytatta: „A fiam egy csoda, hihetetlen élmény volt.”

Márciusban Craig felfedte, hogy 125 millió dolláros vagyonából (108 millió font) egyetlen fillért sem hagy gyermekeire, amikor meghal, mivel az öröklés gondolatát „erkölcstelennek” tartja.

A színész, akinek az utolsó James Bond-filmjét elhalasztották a koronavírus miatt, hozzátette: “Az a filozófiám, hogy megszabaduljak a vagyontól, vagy még életemben elajándékozzam.”