Terhesség

3 nyári divattipp kismamáknak

A terhesség vége felé a kismamák ruhatára általában egy ruhára korlátozódik. Pedig neked is jár minden a sportostól a dögösig, no, és egy-két jó kiegészítő.
2011. Június 24.

Egy kismamaruha – tíz variáció

Kismamaruha? A lényeg, hogy sehol ne szorítson, könnyen bele lehessen bújni és kellemes anyaga legyen, Ha ehhez képest még csinos is és jól is áll, az már csak az élet ajándéka.Ezen az áldatlan helyzeten csavart egyet Nagy Veronika divattervező. ”10 way dress” névre keresztelt ruhája a fenti kritériumokat egyszerre teljesíti és ráadásul egyhangúnak sem nevezhető, hiszen ezt az egyetlen ruhát tízféleképpen tekerheted, csavarhatod magadra.Az már tényleg csak hab a tortán, hogy a ruhák szabásvonalát úgy találták ki, hogy szülés után sem kell a szekrény mélyére rejtened, hiszen pocak nélkül is tökéletes viselet.

Anya-lánya gyűrűk

Panyi Zsuzsitól

Anya-lánya gyűrűszett

Szinte csak ezért a gyűrűért horgad fel bennem az érzés, hogy bárcsak nagyobb lenne már a lányom!Panyi Zsuzsi ékszerei egyszerűek, letisztultak, szépek és bizonyára már sokan ismerik őket.

Zseniális és kedves ötlet ez az „anya-lánya” szett. A picinek bájos és kicsit „felnőttes”, az anyukának pedig stílusos.

Remélem, nem fogy el teljesen pár év alatt, amíg belenő a lányom, de az is lehet, hogy még most veszek belőle egyet, biztos, ami biztos alapon.

Szivecskés ruha kislánynak, anyának

a Greengoroo kínálatából

Anya-lánya ruha-szett

Jó, jó belátom: sokkal könnyebb kislányos divattippeket összeállítani, de ígérem, legközelebb a fiúknak is keresek szépségeket.A Greengoroo-nál találtam rá az összeállításra. Ez a vidám nyári ruha is jó választás, ha egy gyűrűnél kicsit hangsúlyosabban dolgozunk az “anya-lánya imázson”.Ráadásul pihe-puha biopamut, így a minősége felől sem lehetnek kétségeink.