Terhesség

A 10 legidegesítőbb dolog, amit terhesség alatt hallasz

"Biztos a terhességi hormonjaim tehetnek róla (37 hetes terhes vagyok most), de megdöbbentőnek tartom, hogy mivé fajult a társalgás művészete. Nem, nem nyeltem le egy strandlabdát. És miért bámulsz?"
2017. Január 05.

A 10 legidegesítőbb dolog, amit terhesség alatt hallasz

Butaságokkal inkább ne bosszants fel egy terhes nőt

“Anyukád nem tanította meg neked, hogy nem illik másokat bámulni?

Van néhány igazán idegesítő dolog, amit mondanak nekem az emberek, némelyiktől már szinte kiütést kapok. Úgy érzem, soha nem érnek véget a bugyuta kérdések. Na de talán, ha megszületik a baba, akkor minden megváltozik… bár, soha nem lehet tudni!” – panaszolja egy kismama a thebump.com-on.

Itt a 10 legutálatosabb dolog, amit mondtak neki. Neked ismerős bármelyik is?

1. Választottatok már neki nevet? Úristen, nevet kellett volna neki választani?

2. Tudod már, mi lesz? Nos, azt hiszem, egy ember, de persze nem biztos…

3. Úgy nézel ki, mint aki mindjárt szül! Köszi, hogy rávilágítottál erre a nyilvánvaló dologra. És azt tudtad, hogy kék az ég?

4. Fogsz kérni valamilyen fájdalomcsillapítót szülés közben? Nem, de most, hogy veled beszélgetek, szükségem lenne egyre.

5. Hogy érzed magad? Ugyanúgy érzem magam, mint 5 perce, amikor megkérdezted, hogy hogy érzem magam, és ugyanúgy, mint 10 perce, amikor megkérdezted, hogy hogy érzem magam. És ugyanúgy érzem magam, mint reggel, amikor sétálni indultam. És, csak hogy tudd, ugyanígy fogom érezni magam 5 perc múlva is, amikor újra megkérdezed.

6. Biztos vagy benne, hogy csak egy baba van odabent? Úristen! Nem, szerintem egy zokni is van bent, meg egy kis maradék sonka tavaly karácsonyról, sőt, még egy videólejátszó is van ott.

7. Ki fog vigyázni rá, amikor visszamész dolgozni? Micsoda? Nem vihetem őt magammal?

8. Még MINDIG terhes vagy? Igen, te pedig még mindig BUNKÓ vagy.

9. Tudtad, hogy a lányok öröklik az anyjuk kinézetét? Ha ezzel azt akarod mondani, hogy nem vagyok szép ma, akkor jobb, ha tudod, hogy te sem vagy valami nagy szám. És ne sértegesd a születendő gyermekemet.

10. Óriási lett a feneked. Na köszi, te aztán tudod, mitől érzi magát különlegesnek egy lány!

Kapcsolódó cikkeink: