Terhesség

A legfurább dolgok, amikhez vonzódunk

"Mi a legfurább dolog, amihez vonzódsz" - tette fel a kérdést valaki a Reddit nevű közösségi portálon. A kérdésre több mint 1600 válasz érkezett.
2016. Október 25.

A legfurább dolgok, amikhez vonzódunk

Egészen furcsa dolgokhoz vonzódik az emberek egy része: vannak, akik a fogak közti réstől indulnak be, mások a selypítő férfiak hallatán nem tudnak uralkodni ösztöneiken. Olyan is akadt, aki a fehér bokazoknit viselő lányoktól ájul el, noha alapvetően nincs lábfétise.

Volt, aki a csuklójukra emlékeztető nőktől indul be, más azt imádja, ha úgy figyeli a barátnőjét, hogy annak fogalma sincs arról, hogy megfigyelés alatt áll épp. Másokat az ásítás hoz tűzbe, de olyan is van, akit az izgat fel, ahogyan egy nő kimondja a nevét.

Fizikai jellemzők közül a fogak közötti rés vezet, de az egyedi, jellegzetes arccsont is sokat figyelmét felkelti. Sokan azt szeretik, ha a nő ugyan nem kövér, de “van egy kis kerek pocakja”, ugyanígy a mackós férfiak is kelendőek. Meglepően sokan vonzódnak a szép kezekhez, a sminkeletlen arcokhoz, de a lerágott körmök és a vastag smink is vonzó legalább ugyanennyi ember számára.

Kapcsolódó cikkeink vonzódás témában:

Forrás: Medipress