Terhesség

Egy elvesztett baba után újra terhes Debreczeni Zita

Második gyermekét várja Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni.
2022. Szeptember 21.

Debreczeni Zitáék az örömhírről az Instagramon számoltak be követőiknek, írja a Blikk.hu. A fotós és modell nemrég számolt be arról, hogy néhány hónappal ezelőtt elvesztett egy kisbabát, tavasszal volt egy spontán vetélése:

„Nem beszéltem még erről, de… volt egy spontán vetélésem márciusban, a 10. héten, ami nagy trauma volt. Autóban ültünk, félre kellett állnunk az úton, és a férjem, Gianni azonnal a kórházba sietett velem, toltak is be a műtőbe” – mondta el a szeptemberi InStyle magazinnak adott interjújában. „Ez az első alkalom, hogy ilyen történt velem, nagyon nehéz átélni. Már teljesen beleéltük magunkat, elhittük, hogy most nem kell hat évet várnunk, és tényleg sikerült. Járt az agyunk, hogy hova tesszük a kiságyat, a pelenkázót… Nehéz volt megélni ezt a tragédiát… Kaptunk egy pofont az élettől, amely jelezte, hogy azért nem minden fenékig tejfel. Hazafelé a kórházból a férjem rám nézett, majd azt mondta: »Hihetetlen, hogy neked semmit nem adnak könnyen, tényleg mindenért meg kell küzdened az életben«” – emlékezett Zita.

Amint letelt az orvosok által az ilyen veszteség után előírt egészségügyi szünet, a házaspár újra belevágott a lombik eljárásba.

A pár kisfia, Gianfranco Máté két éve született. Zita az első terhessége idején a Nők Lapjának meséltek arról, hogy akkor már hat éve küzdöttek azért, hogy végre bővülhetett a család, és a tizedik lombik után megszületett a gyermekük.

Nyitókép forrása: Instagram/@gianniannoni

Forrás: Blikk.hu