Terhesség

Gyermeket vár Sofia Richie Grainge, Lionel Richie lánya

A modell és férje már azt is tudják, hogy kislányuk lesz.
2024. Január 26.
(Fotó: Presley Ann/Stringer/Getty Images)

Sofia Richie Grainge modell, influenszer és férje, Elliot Grainge zenei igazgató tavaly áprilisban házasodtak össze, és egy, a Vouge-nak adott interjúban Richie Grainge most megosztotta az örömhírt, miszerint első gyermeküket várják. Az interjúhoz több kép is készült, amin a modell gömbölyödő pocakkal látható.

A huszonöt éves Richie Grainge azt is elmondta a lapnak, hogy kislányt várnak férjével, olvasható az interjút szemléző Good Morning America cikkében.

A modell mesélt arról, hogy nagyon korán tudott a várandósságról, és több terhességi tesztet is csinált, amik mind pozitívak lettek, és amiket látva mindketten örömükben sírtak férjévl. „Őrületes volt és elsöprő, és annyira nehéz volt nem világgá kiabálni. De mivel tudtam, hogy nagyon korai időszakban vagyon, nagyon védelmező voltam – még a barátaimmal is” – mesélte a lapnak Richie Grainge, aki a 21. hét után érezte úgy, hogy már a biztonságos időszakban van, ezért akarta csak ezután bejelenteni várandósságát.

A modell édesapja Lionel Richie énekes, édesanyja pedig Diane Alexander, Richie volt felesége. Van egy bátyja, Miles Brockman Richie énekes, és egy nővére Nicole Richie televíziós személyiség, színésznő és divattervező, akit Richie és korábbi felesége, Brenda Harvey örökbefogadtak. Lionel Richie 2008-ban lett nagyszülő, amikor megszületett Nicole Richie és férje, Joel Madden zenész kislánya, majd 2009-ben a párnak egy kisfia is született.