Család

Megható képet osztott meg lánya esküvőjéről Lionel Richie

A napokban ment férjhez Lionel Richie legfiatalabb gyermeke, Sofia. A büszke édesapa csodaszép képeket osztott meg az esküvőről.
2023. Április 27.
Lionel Richie
Lionel Richie (Fotó: Lester Cohen/Contributor/Getty Images)

Április 22-én házasodott össze Sofia Richie és Elliot Grainge. A nagy napról a menyasszony édesapja, Lionel Richie is megosztott néhány képet az Instagram oldalán, egy szívhez szóló üzenettel.

„A kislányom már felnőtt, és élete szerelmével kezdi el a közös útjukat. Mindig az én kismadaram maradsz, de nagyon büszke vagyok a nőre, akivé váltál. Végtelen szerelmet neked és Elliot-nak” – írta a zenész a fotógalériához.

 

A poszt alatt hozzászólásban Sofia azt írta: „Nagyon szeretlek, apa”.

Az első képeken igazán megható apa-lánya pillanatokat láthatunk, amint a zenész büszke édesapaként Sofia-t kíséri az oltárhoz. A galéria egyik fotóján Lionel Richie és Sofia mellett a zenész idősebb lánya, Nicole Richie is látható. Az utolsó fénykép pedig az ifjú párról készült.

Lionel Richie-nek van egy fia is, Miles, aki azonban nem szerepel a képeken, amiket a zenész megosztott.

A zenész az esküvő után nyilatkozott az Extra-nak, és elmondta: „A kislányom férjhez ment. Amikor ezt mondom… azt kell mondanom, nagyszerű érzés”. A portálnak elárulta azt is, hogy a vőlegényt, Elliotot már kilenc éves kora óta ismerni.

„Ez volt az a pillanat, amikor igen, el kellett engednem őt, de növekedett a család is. A család mostanra hatalmas lett, de boldogok vagyunk” – mondta Richie.

Sofia Richie modell és divattervező és férje, Elliot Grainge zenei igazgató tavaly áprilisban jelentették be az eljegyzésüket. Az esküvőjüket április 22-én tartották, Dél-Franciaországban. Sofia tavaly év végén osztott meg egy fotóválogatást az eljegyzésükről, amihez azt írta: „2022, köszönöm az életem legkülönlegesebb pillanatát”.

(via today.com)