Terhesség

Megbüntették a kismamát, mert lerobbant az autója

Kellemetlen meglepetés ért egy olasz kismamát kedden: nem elég, hogy lerobbant az autója, még meg is bírsálgolták.
2023. Október 21.
9 hónapos terhes nő autót vezet

A kilencedik hónapban jár az a várandós nő, akit dupla szerencsétlenség ért a hét elején az olaszországi Prato városában.

Az autójában lemerült az akkumulátor, így nem sikerült beindítania a járművet, pedig szerette volna működésbe hozni, ugyanis tudta jól, hogy tilosban áll.

Végignézték az esetet, majd megbüntették a parkolóőrök

Egy jólelkű autós a segítségére sietett és néhány kábel segítségével jobb belátásra tudták bírni a kocsit, az esetet végignéző parkolóőrök azonban lecsaptak a kismamára és megbüntették a szabáltalan parkolás miatt.

A bajba jutott kismama anyósa nem tudta szó nélkül hagyni a történteket és fellebbezett, a hatóságok azonban azt felelték, igazságtalan lenne a többi autóssal szemben, ha elengednék a bírságot.

„Nem értem, hogy mit vártak a menyemtől. Azt gondolták, hogy kilenc hónapos terhesen majd egyedül tolja odébb az autóját, ami annyira útban volt a parkolóőrök szerint?” – méltatlankodott az anyós, aki szerint a megbüntetett kismama mindig mindenkivel kedves és segítőkész, ezért egyáltalán nem érdemli meg ezt a bánásmódot.

Fotó: Getty Images, Forrás: Via