Terhesség

Megmutatta szülés utáni alakját Ashley Graham

Az MTV Video Music Awards díjátadó vörös szőnyegén vonult végig Ashley Graham a szüése után.
2022. Szeptember 24.
Ashley Graham az MTV-gálán
Ashley Graham (fotó: GEtty Images)

Ashley Graham jó néhány évet kihagyott, de jó indoka volt rá, ahogy viccesen nyilatkozta, három oka is volt a távollétre. „Folyamatosan szülök vagy szoptatok” – utalt a Yahoo.com-on három fiára, akik 2020 és 2022 között születtek. Minden terhességét az Instagramon jelentette be, és gondosan dokumentálta is anyává válását.

A plus size modell igazán nem volt szégyellős: olyan fekete ruhát vett fel az MTV díjátadójára, amely számos szexi kivágást tartalmazott. A modellnek ez volt az első nyilvános megjelenése azóta, hogy gyermeket szült.“Ma este egyedi Houghton ruhát viselek, annyira izgatott vagyok! A biztosítótűk szándékos tartozékok. Nem hordok melltartót. Bugyiban leszek, de nem szorítóbugyi, semmi trükk!” – mondta a színfalak mögötti felvételeken. “Megmutatom a nyolc hónapos szülés utáni testemet, striákat és minden mást. Önbarnítót alkalmaztam, azt bevallom.”

Miután közzétette a képeket, nagyon sok dicséretet kapott.

 Ashley Graham fekete ruhában

Ashley Graham a díjátadón (fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

„Ó, ez a ruha dögös!” – írta valaki.

“Inspiráció minden anyának, hogy szeresse a testét. A szülés a legszebb dolog, köszönöm, hogy csodássá teszi a hegeinket!”

A filter nélküli fotók használta, nem újdonság a harmincnégy éves anya számára, aki karrierje során mindig is arra használta a közösségi felületeit, hogy terjessze a testpozitivitást és növelje az elfogadást.