Terhesség

6 héttel a szülés után lett újra terhes, méghozzá ikrekkel

Hiába törekszenek sokan arra, hogy ha lehet, kicsi legyen a korkülönbség a gyerekek között, kevesen tervezik így...
2022. Január 27.

Már az is komoly kihívást jelenthet egy újdonsült anyukának, ha pár héttel a szülés után megfogan a második babája, ebben az esetben viszont emelték a tétet, az akkor 31 éves Shaylee Bush ugyanis ikrekkel lett várandós. Így elmondhatja magáról, hogy 11 hónap leforgása alatt három kislánynak adott életet!

Visualizza questo post su InstagramUn post condiviso da Shaylee Kay Bush (@shayleekay22)

Első gyermekük érkezését hatalmas ajándéknak tartották, előtte ugyanis több sikertelen próbálkozásuk volt, ám mikor kiderült, hogy Haisley érkezése után nem sokkal ismét szülők lesznek, nem akartak hinni a szemüknek. “Első kislányunk születése után mindketten a fellegekben jártunk a férjemmel, és amint biztonságosnak találták az orvosok, a hálószobában is boldoggá tettük egymást” – emlékezett vissza az anyuka.

Igencsak meglepődött, amikor újra érezni kezdte magán a terhességi tüneteket, ezért a biztonság kedvéért végzett egy terhességi tesztet, amin félreérthetetlenül kirajzolódott a két csík. Haisley ekkor 12 hetes volt, nem sokkal később pedig arra is fény derült, hogy nem egy, hanem két babát hord a szíve alatt! “Küzdelmes út vezetett odáig, hogy szülőkké váljunk, de soha nem adtuk fel a reményt, most pedig 3 csodálatos gyermekünk van” – mesélte Shaylee.

Haisley 2018 novemberében született, az ikrek, Harlow és Oaklyn pedig 2019 októberében jöttek a világra. Ebben az a különleges, hogy a lányok minden évben, 1 hónap erejéig egyidősek lesznek, az anyuka pedig elmondhatja magáról, hogy egy rövid megszakítással tulajdonképpen 18 hónapon át várandós volt. 

Visualizza questo post su InstagramUn post condiviso da Shaylee Kay Bush (@shayleekay22)

Nem rejti véka alá, hogy a terhességek megviselték a testét, a hasizmai például jelentős meglazultak, emiatt műtétet is kilátásba helyzetek az orvosok. Most, hogy nagyobbacskák a gyerekek, Shaylee azt mondja, kezdetben voltak elképesztően nehéz pillanataik, már azelőtt is, hogy az ikrek kibújtak volna a hasából. “Nem sok ideje volt a szervezetemnek a regenerálódásra azelőtt, hogy ikrekkel lettem volna terhes, szóval adódtak bőven megpróbáltatások. Ma már csak emlék az ikerterhességem, amiért így utólag nagyon hálás vagyok a sorsnak. Minden nehézség ellenére imádunk 3 gyerekes szülők lenni, és nagy izgalommal várjuk, mit tartogat nekünk a sors, ahogy a lányok növekszenek” – lelkendezett Shaylee.

Forrás