Baba

Imádja az internet a háromgyerekes anya őszinte vallomását a megváltozott testéről

Szültél és vékony vagy? Nem? Olyan vagy, mint régen? Nem? Gyorsan visszatértél a régi kerékvágásba? Nem? Miért kéne így lennie?
2022. Május 10.
Imádja az internet a háromgyerekes anya őszinte vallomását a megváltozott testéről (fotó: Getty Images)

Sandy Ballard három imádnivaló kisgyermek anyukája. Instagramja tele van cuki családi képekkel, de az egyik fotója az őszintesége miatt lett igen népszerű. Ezen Ballard nyíltan beszél arról, milyen lett a teste a szülés után, miután kihordott és világra hozott három babát, és arról, hogy ez mit jelent neki.

“Kilenc hónap bent, kilenc hónap kint. Ez most a szülés utáni időszak. Ez a pépes pocak, a lötyögő fenék és a bowling golyóra hasonlító mellek. Mert szoptatsz. De ez a test készen áll arra, hogy nyaralni menjen, hogy csobbanjon egy medencében. Vékony? Nem. Olyan, mint régen? Nem. Ez a test három óriási babát növesztett. Kinyúlt, amíg csak tudott, és még tovább. Két babát éjjel-nappal táplált. Kétszer is felvágták. Alig tudott segítség nélkül járni, de itt van még mindig.

Régebben úgy éreztem, hogy bárcsak ne így néznék ki. Nem akartam látni a testem tökéletlenségét, a striákat. Olyan keményen megküzdöttem ezekért a kis emberekért, kihordtam, megszültem őket. Mindent értük tettem. Aztán el akartam rejteni, takargatni a testem. Miért? Mert a társadalom azt mondja nekünk, hogy egyféleképpen kell kinéznünk, beach body kell mindenkinek.

Nos, a harmadik babám után végre rájöttem, hogy nekem már van egy beach bodym, sőt, a karjaim és a szívem is tele van. A gyerekeim figyelnek és hallják, hogy beszélek magamról.

A szülés utáni időszak gyönyörű. Minden egyes heg, a striák, minden tökéletlen testrészed. Vannak nők, akik kétségbeesetten vágynak ezekre a vonalakra, kétségbeesetten vágynak a szülésre. Erre itt vagyok én, három egészséges, boldog babával. Ne vesztegesd az időd arra, hogy azért imádkozz, hogy vékony legyél, mert nem fog működni, hidd el nekem. Töltsd az időt a medencében játszva a gyerekeiddel. Ők nem fognak emlékezni arra, hogy nincs combnyílásod, de emlékezni fognak arra a pillanatra, amikor olyan jól éreztétek magatokat együtt. Keményen dolgozom azon, hogy szeressem a testem, amiben vagyok.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramonsandy ballard || motherhood (@theballardbunch) által megosztott bejegyzés

(Cikk forrása: mother.ly)