Terhesség

Megszülte a kisbabáját, de a kontrollon kiderült, hogy újra terhes

Egy boldog anya tett fel videót a TikTokra, amiben arról számol be, hogy a fia születése után azonnal teherbe esett és alig van 9 hónap a két gyermeke között.
2023. Június 29.
Kisbabák

Allanah és férje, Brock Ausztráliában él, és három gyermek boldog szülei. A középső gyerek Chase, a legfiatalabb Ellie és a legidősebb James, aki Brock korábbi kapcsolatából született.

Az anyuka a videóiban elárulta, hogy annak ellenére, hogy áldás számára a családja, gyakran ítélik el, amiért ilyen kis korkülönbséggel szült gyereket. „Amikor kimegyek azt mondják, hogy, hogy tele van a kezem. Nos, igen, lehet, hogy tele van a kezem, de a szívem még annál is jobban tele” – vágott vissza a nő, aki családja életéről rendszeresen tölt fel videókat a TikTok-ra.

De az öttagú család élete nem mindig volt ilyen örömteli. Allanah nem titkolja, hogy gyakorlatilag az első randin várandós lett, mellette pedig mostohaanyuka is vált belőle. Azonban első terhessége alatt problémák léptek fel, és idő előtt meg kellett szülnie a kislányát. Lily, aki néhány hónapja ünnepelte volna második születésnapját, halva született. Elvesztését nagyon nehezen tudta feldolgozni Brock és Allanah.  „Elveszíteni egy gyermeket kegyetlen érzés. Volt, hogy csak ültem a zuhanytálcán összeroskadva és sírtam”– adta ki magából.

Ám nem sokkal később igazi ajándékot kaptak Istentől, amikor kiderült, hogy Allanah ismét várandós, és kisfiút hord a szíve alatt, ő lett Chase. És a történet ezzel még nem ért véget, a kismama ugyanis azonnal teherbe esett, és ezúttal egy kislányt szült.

Így az a legenda is megdőlt, hogy a szoptatás alatt nem tudsz teherbe esni.

Azért nem árt tudni, hogyha nem telik el elég idő két testvér születése között, nagyobb az autizmus veszélye – állítja egy kutatás.

VIA