Terhesség

Aranyos fotón Rod Stewart második unokája, akinek a nevét is elárulták

Másodszor is nagypapa lett Rod Stewart, az énekes fiának, Liam-nek a napokban született meg az első gyermeke.
2023. Május 15.
(Fotó: Samir Hussein/Contributor/Getty Images)

Rod Stewart 28 éves fia, Liam szombaton Instagram oldalán jelentette be, hogy párjával, Nicole Ann-nel megszületett az első gyermekük, számolt be róla a Daily Mail. A pénteken született kisfiúról egy aranyos fotót is megosztottak, amin fehér takaróba bugyolálva látható, a skót Celtic labdragú csapat mezébe és sapkájába öltöztetve.

 

Az apa a baba nevét is megosztotta, aki több keresztnevet is kapott: Louie Mark Roderick Stewart. (A Roderick nagyapja első keresztneve.)

A 78 éves Rod Stewart-nak korábban egy lány unokája született, Delilah, aki már 11 éves. A kislány édesanyja Kimberly Stewart, édesapja pedig Benicio del Toro színész.

A zenész három alkalommal házasodott, és nyolc gyermeke született: legidősebb lánya Sarah most 59 éves, második gyermeke Kimberly, legidősebb fia Sean 42 éves, Ruby nevű lánya 35 éves, míg Renee hamarosan 31 éves lesz, akinek az öccse Liam. Stewart 2007-ben házasodott össze feleségével, Penny Lancaster-rel, akivel két fiúk született: a most 17 éves Alastair és a 12 éves Aiden.