Terhesség

Saját kertjében szülte meg kisfiát – a biztonsági kamera rögzítette

Az első fájások kicsit előbb jöttek a vártnál, aztán felgyorsultak az események.
2021. December 01.

Emily Johnson ugyan csak egy héttel későbbre volt kiírva, ám amikor megérezte az első fájásokat, szólt a férjének, hogy szedelőzködjenek, és menjenek be a kórházba. Mivel az intézmény csak öt percre volt kocsival, nem kapkodtak, ám a kis Thomas úgy döntött, ő nem vár semmire és senkire.

Mire Emily beszállt volna az autóba, már egyperces fájásai voltak, végül úgy döntött, képtelen eljutni a kórházig, így a házuk kertjében, a pázsiton hozza világra a kisbabáját.

Szerencsére a kismama nem ijedt meg a helyzettől, még viccelődött is, hogy olyan, mint egy tehén, hisz ő is a fűben szül.

Végül sikeresen megszületett a kisfiú, akit Emily anyja, majd az időközben kiérkező mentők vettek kezelésbe. “Csak hátradőltem a fűben, és úgy éreztem, megcsináltam. De soha többet nem akarok így szülni.” A babát és Emilyt is kórházba vitték, az anyukáról még a szülészeten is szedegették a rátapadt fűszálakat.

Emily az újságíróknak elmondta, hogy fél évig próbálkozott teherbe esni, mire Thomas megfogant és mivel első terhessége volt, nem tudta, hogy mennyi ideje van a fájások megindulásától kezdve.

Mivel a szülésről videó is készült, a szülők azt tervezik, ha Thomas nagyobb lesz, megmutatják neki a felvételt, ami a híradókba is bekerült.