Terhesség

Őszinte és nyers videó a szülés utáni első órákról

Van, amiről sok édesanya szemérmesen nem beszél, pedig a szülést kísérő fájdalmak is hozzátartoznak egy baba világrahozatalához.
2022. Július 28.

Világra hozni egy kisbabát csodálatos érzés. Ám az ezzel járó nehézségekről, fájdalmakról kevés szó esik. Egy amerikai nő a TikTokon tett közzé egy videót arról a kínról, ahogy a szülés után ki akart menni a vécére, ám ez is komoly nehézségekkel járt.

@lovvesammay Being a mother?? #givingbirthbelike #postpartumlife #aftergivingbirthbody #naturalbirthmommy #wegotthis #whatwegothrough ♬ Surrender – Natalie Taylor

Mint a videóból kiderül, az édesanya már a harmadik gyermekét hozta világra. Kislánya természetes úton, 3,3 kilóval született, nem volt egy óriási baba, az anyát mégis olyan fájdalmak gyötörték a szülés után, amiket korábban nem tapasztalt.

Ettől még – mondja – a szülés élménye semmihez nem fogható csoda, mivel a kislánya megérkezett épen és egészségesen, és ez mindennél fontosabb!

Ha te is szülés előtt állsz és izgulsz, mi vár rád, ebben a cikkünkben összeszedtük neked, a szülés utáni esetleges problémákat, amelyekről érdemes tudnod.