Terhesség

Szívmelengető videót osztott meg szomszédjuk a babát váró párról, akik rendszeresen tudatták, hogy megérkezett-e már a kicsi

Videómontázst készített a pár rendszeres beköszönéseiről, amikben azt tudatták, hogy megszületett-e már a kisbabájuk.
2024. Április 10.
(Kép forrása: Videórészlet - @katiebrookenewton/TikTok)

Aranyos videót készített Katie Newton szomszédairól, akik a március 21-ei kiírás időpontjához közeledve rendszeresen tudatták vele, hogy még mindig nem érkezett meg a baba – egészen addig, amíg végre haza nem érkeztek a kicsivel. A felvételeket Newton videós kaputelefonja rögzítette Sydney és Trevor Melton-ról.

A videón azt láthatjuk, ahogy a pár a szüléshez közeledve tíz napon át is mindig úgy köszönnek be szomszédjukhoz, hogy megosztják, hogy a kismama „még várandós”. A legutolsó felvételen viszont már a kisbabájukkal együtt láthatjuk őket.

„Amikor elkezdte megosztani a várandóssággal kapcsolatos híreket, azt mondtam: »Ó, ez remek«. És szerettem volna kapni ezeket [a híreket], mert érdekelt. Ezért írtam egy üzenetet neki, hogy »Kérlek, folytasd ezt. Ez csodálatos«” – mondta el Newton a Good Morning America-nak.

@katiebrookenewton Thank you @Ring for helping capture this 🥹😭 welcome home next door baby!!! #ring #newborn #pregnant #duedate ♬ Bundle of Joy (From "Inside Out") - Benny Martin

A felvételekből készült videómontázst múlt héten osztotta meg a pár szomszédja, amit azóta több mint 32 millióan láttak.

Melton-ék elmondták a portálnak, hogy nagyon meghatódtak az emberektől kapott figyelemtől és a reakcióiktól. A babájuk arcát nem szeretnék megmutatni, és a nevét sem árulták el, de a pár azt elmondta, hogy: „Őrült gyorsan nő. De egészséges. Boldog. Eszik, alszik és kakil. Nagyjából ennyi. Én nem alszom semmit. De ez rendben van, mert az egész megéri” – mondta el az édesanya, Sydney Melton.