Terhesség

Titokban megszületett Julia Stiles harmadik gyermeke

A színésznő harmadik gyermeke néhány hónapja jött világra.
2024. Április 04.
(Fotó: Jeff Spicer/Stringer/Getty Images)

Julia Stiles már háromgyermekes édesanya. A negyvenhárom éves színésznő egy, a The New York Times-nak adott interjúban árulta el, hogy tavaly megszületett harmadik gyermeke, amit a People.com szemlézett. „Egy halom érzelem vagyok, mert van egy öthónapos babám, és elkezdtem rendezni az első filmemet” – mondta el Stiles, aki februárban fejezte be a Wish You Were Here című film rendezését.

A színésznő az interjúban nem beszélt gyermeke neméről és nevéről. Stiles-nak és férjének, Preston Cook-nak a babájuk mellett két fiuk van, a hatéves Strummer és a kétéves Arlo.

A háromgyerekes színésznő elmondta a lapnak, hogy nem igazán beszélt terhességéről, majd beszélt az anyaság és a rendezői munka közös pontjairól. „Úgy gondolom, hogy az anyaság nagyszerű edzés a rendezéshez. Tíz lépéssel előre kell gondolkodnod, de a jelenben is kell lenned. Szükséged van jó időmenedzsmentre. Érzékenynek kell lenned az emberek igényeire és utat kel mutatnod nekik, de tartanod kell a határokat is” – foglalta össze a sztár.

Stiles 2017 szeptemberében házasodott össze férjével és az év novemberében jött világra első gyermekük.