Trend

Így készíts mutatós girland-dekorációt a lakásba

Így készítheted el a közösségi médiában most nagyon népszerű girlandos dekorációt.
2023. December 12.
(Kép forrás: Videórészlet - @shegaveitago_/TikTok)

Ha most dekorálnád ki a lakást az ünnepekre készülve, mutatunk egy karácsonyi girlandos trükköt, ami nagyon felkapott lett TikTok-on és Instagramon is az elmúlt hetekben – nem véletlenül. Nagyon szép díszítést lehet készíteni ezzel a megoldással a folyosóra, az ajtónyílásba, vagy az ablakba.

A dekorációs tipphez egy teleszkópos függönyrúdra, zuhanyfüggönyrúdra lesz szükséged, amit az ajtónyílásba, az ablakmélyedésbe, vagy akár a konyhaablakot keretező két szekrény közé is feltehetsz, ha éppen olyan a kialakítása.

Először rögzítsd a függönyrudat nagyjából szemmagasságba, majd erre csavard rá és rendezd el a girlandokat – a rögzítésükben segíthet egy-két kábelkötegelő vagy némi madzag. Ezután díszítsd fényfüzérrel, masnikkal, szalagokkal, gömbökkel, harangokkal, növényekkel és termésekkel.

Amikor elkészültél, a függönyrudat állítsd abba a magasságba, ahova szeretnéd, hogy kerüljön.

Néhány videót is mutatunk, amikben jól látható a folyamat, illetve inspirációval is szolgálhatnak a dekorációhoz.

Itt egy fényfüzéres, piros-virágos változat:

@shegaveitago_ ✨Garland Hack Alert! ✨This cozy DIY uses a simple shower curtain rod! Here's the magic formula: Wrap 3 strands of garland around your shower curtain rod, add twinkling lights, and finish with an extra touch of florals. I found the dreamiest greenery and florals @JOANN Stores Shop . They have so many amazing options to choose from and create your own! When you're done, slide the shower rod into place. Who knew it could be this easy? I hope you will give it a go too! It's so fun!! #handmadewithjoann #garlandhack #diyholidaydecor #christmas ♬ original sound - She Gave It A Go

Egy, a konyhát díszítő megoldás:

Egy aranyos masnis-lamettás dekoráció:

Itt pedig egy nagyobb díszekkel és füzérekkel készült:

 

(via goodhousekeeping.com)