Trend

Ötletes megoldást talált ki egy apa, hogy várandós felesége hason tudjon aludni

Egyszerű, de nagyon ötletes megoldást eszelt ki az apuka, hogy kismama felesége a kedvenc alvópózában feküdhessen.
2023. Január 31.
kismama alszik
(Kép forrása: Getty Images)

A terhesség alatt számos olyan dolgot megtapasztalhatsz, amelyek mintha az ellen dolgoznának, hogy rendesen tudj aludni. A kategória top hármasa valószínűleg a folytonos fürdőszoba-látogatás, a gyomorégés, és persze a kényelmetlen fekvés lehetnek… Ha csak utóbbit nézzük, szinte az is kész tortúra, hogy megtaláld azt a testhelyzetet, amiben tényleg jó aludni.

Hasonló problémával küzdött az a kismama is, aki hason fekve szeretett volna aludni, és akinek a férje egy zseniális megoldást talált ki arra, hogy nagy pocakkal is el tudjon helyezkedni ebben a pozícióban.

Tony Lopez a @luxuryrenovation nevű TikTok csatornájára töltött fel egy videót az ötletéről, amit azóta közel 38 millióan néztek meg.

A videó elején láthatjuk a házaspár ágyát, aminek az egyik felén egy plusz szivacs matrac található a nagy ágymatracon. Lopez megmutatja azt az oldalt, amin nincs fedőmatrac, és elmondja: „Nyilvánvalóan az az én oldalam”. Majd megmutatja a dupla matracos oldalt, és elmagyarázza, hogy vágott egy lyukat a habszivacs fedőmatracra, hogy felesége így meg tudja támasztani a hasát, miközben hason fekszik.

A videó végén hozzáteszi: „Azt mondta, hogy szereti”.

Egy újabb videóban pedig azt is megmutatta, várandós párja hogyan tud elfeküdni a matracon – amiről a kismama azt mondta, hogy kényelmesnek találja.

@luxuryrenovation Replying to @leisad44 you asked for it, you wanted to see her use it, here it is 🥰#fypシ #fyp #foryourpage #pregnant #wife #mattress #foryou #fy ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Lopez ötletét természetesen a kommentelők sem hagyták szó nélkül, és többeknek nagyon tetszett a megoldás. „A leendő férjemmel szemben egyre nagyobbak lesznek az elvárásaim, ahogy feljövök a TikTok-ra” – írta viccesen az egyikük, míg valaki megjegyezte: „Uraim, jegyzeteljenek”. Egy anyuka pedig azt írta: „Most egy kicsit irracionális módon mérges vagyok a férjemre, amiért nem gondol erre”.

Forrás: mother.ly