Trend

Ezért a mesefilmért rajong Sarolta hercegnő

Katalin hercegné elárulta, hogy melyik mesefilm a nagy kedvence a hercegnőnek.
2023. Április 27.
Sarolta hercegnő
Sarolta hercegnő (Fotó: Mark Cuthbert/Contributor/Getty Images)

Katalin hercegné nemrégiben a windsori The Baby Bank jótékonysági szervezetet látogatta meg, ami rászoruló családoknak segít. A walesi hercegné segített az önkénteseknek az adományok szétválogatásában, és a The Daily Mail szerint a Mattel által adományozott, Buzz Lightyear játékokat tartalmazó doboz láttán elárult egy érdekességet kislányáról, Sarolta hercegnőről.

„Igen, a lányom nagy rajongója a Toy Story-nak” – mondta el Katalin hercegné. Arra nem tért ki, hogy a már négy részt számláló – és hamarosan folytatást is kapó – mesefilmsorozatból pontosan melyik a hercegnő kedvence.

Az, hogy Sarolta testvéreinek, György és Lajos hercegeknek melyek a kedvenc mesefilmjei, most nem került szóba. Azonban azt már korábban megosztották, hogy György nagyon szereti Az oroszlánkirályt, és a The Mirror szerint később nagy rajongója lett az Így neveld a sárkányodat animációs filmnek.

Katalin hercegné pedig 2018-ban beszélt arról, hogy György herceg nagyon szereti a Coco című mesét is, Sarolta hercegnő pedig az Encanto című animációs mese egyik dalát énekelte és táncolta el, írja a Romper.

Lajos herceg kedvenc mesefilmje még nem ismert, viszont azt lehet tudni, hogy a szuperhősök közül van, akiért rajong. „Lajos, a kisfiunk is szereti a Pókembert” – mondta tavaly a hercegné egy skóciai úton, a People szerint.