Gyerek

Meseszép beceneve van Sarolta hercegnőnek

Mondjuk Lajos herceg beceneve is nagyon mókás!
2023. Március 06.
György herceg Sarolta hercegnő és Lajos herceg

György herceg: PG

Elég egyszerű kitalálni ezt a becenevet. Még az első iskolájában kezdték így nevezni Györgyöt az iskolatársai. PG, vagyis Prince George (György herceg).

 

Sarolta hercegnő: Lottie

2019-ben Vilmos és Katalin Észak-Írországba látogatott. Amikor személyesen is köszöntötték a rájuk várakozó tömeget, Katalin beszélgetésbe elegyedett egy Laura-Ann nevű nővel, aki a fiával együtt érkezett az eseményre. “Megkérdezte, hogy hány éves a fiam, és válaszoltam, hogy négy. Mire a hercegné azt felelte: Nahát egyidős az én Lottie-mal!”- mesélte Laura -Ann a Daily Mailnek.

Lajos herceg: Lou Lou

Elképesztően aranyos beceneve van a legfiatalabb wales-i hercegnek is. Ezt egyébként a tesóitól kapta.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor: Arch, Bubba, Little Pumpkin (kis tök)

Meghan és Harry nagyobb gyermekének több beceneve is van. Az Arch egy olyan videóból derült ki, amin mesét olvasott neki az anyukája. A Bubba és a Little Pumpkin beceneveket pedig egy Fokvárosban tartott fogadáson árulta el.

Vilmos herceg: Will, vombat (mint az állatka), Kicsim

Vilmos herceget a legtöbben csak Willnek hívják a családban. Ám szülei sokáig vombatnak nevezték, mert egy ausztráliai látogatáson a totyogó nagyon odáig volt a vombatokért. Kicsimnek pedig a neje szólítja, ez 2016-ban a Chelsea Flower Show-n derült ki.

Harry herceg: H, Spike (tüske)

Meghan csak H-nak szokta hívni a férjét. A Spike, vagyis tüske szót, még a barátai ragasztották rá fiatalabb korában. Ez volt Harry “kódneve”.

Kiemelt kép: Getty Images