Kisgyerek

Ellopta a szomszéd kutyáját egy 7 éves kislány, cuki dolgot hagyott ott cserébe

A „bűntény” elkövetője, a 7 éves Olivia azt mondta, nem tudott tovább ellenállni, annyira imádja a szomszéd kutyáját, akivel hatalmasakat játszanak együtt.
2024. Szeptember 18.

A 11 éves Gunnar nevű husky tulajdonosa, Amanda Sullivan számolt be arról, hogy a szomszédjában lakó kiskány, akinek igazán különlege kapcsolata van az ebbel, ellopta a kutyáját. Ez azonban egyáltalán nem háborította fel, sőt. A történet igazán kedvesen ért véget.

Ellopta a szomszéd kutyáját egy 7 éves kislány, cuki dolgot hagyott ott cserébe

Olivia gyakran és sokat játszik Gunnarral, de a jelek szerint nem érte be ennyivel. Ezért gondolt egyet, és hazavitte a szomszéd kedvencét, ám az előre kieszelt terv szerint otthagyott egy plüsskutyát Gunnar helyett, amolyan kárpótlásként Amandának.

Nem volt nehéz fülön csípni

A kertben elhelyezett biztonsági kamerák rögzítették a bűntényt, így jól látható, hogyan veszett nyoma a huskynak, akit szerencsére nem vitt túl messzire a szeretetteljes tolvaj. Olivia minden részletet kifundált, Gunnarnak még új nyakörvet is készített, amire a saját nevét írta fel tulajdonosként.

Amanda, aki visszanézte a kamerák által rögzített videót, hamar tetten érte az elkövetőt, akire egy percig sem tudott haragudni. Látva a kislány lelkesedését és kifogyhatatlan szeretetét Gunnar irányában, úgy döntött, hogy mostantól megosztja vele a kedvencét, és „közös felügyelettel” fogják gondját viselni. Olivia majd’ kiugrott a bőréből a hír hallatán, hiszen így Gunnar félig az ő kutyája is mostantól! 

@corporalgunnar She stole my dog in broad day light!!! Can you believe that?! When your 7 year old neighbor just wants a play date with her dog bestie... she steals him and leaves behind a replacement. Shoutout to @Tactipup with the always awesome collars and the @Wyze cam OG for capturing this theft! 🤦‍♀️🤣 #stolendog #tiktok #dogs #funny #funnyvideos ♬ Sneak, suspicious, stupid, thief, sneak in(1108491) - Makotti

Fotó: TikTok pillanatkép