Terhesség

Kulcsár Edina: „Soha nem voltam ilyen kiegyensúlyozott, mint az utóbbi egy évben, amit a férjemnek köszönhetek”

Hatalmas pocakja is elárulja, már csak hetek vannak hátra és karjaiban tarthatja a kis Amarát.
2023. Április 17.
Kulcsár Edina
Kép: Birton Szabolcs/fotocentral

Kulcsár Edina az idei Magyarország Szépe verseny első válogatóján a zsűri tagjaként vett részt az eseményen, ahol a Blikknek elmondta, hogy nagyon kiegyensúlyozott most az élete, de ez a várandóssága a legmegterhelőbb fizikailag, hiszen gyermekei még kicsik.

Soha nem voltam ilyen kiegyensúlyozott, mint az utóbbi egy évben, amit a férjemnek köszönhetek, aki mindenben segít és támogat. Azt viszont nem tagadom, hogy talán ez a várandósságom a legmegterhelőbb fizikailag, főleg, hogy közben két kisgyerekről is gondoskodom. Bár az esetek nagy részében jól érzem magam, nekem is vannak mélypontjaim, rosszabb pillanataim, de ezeket inkább magamnak köszönhetem, mert sokszor túlgondolom a dolgokat. Ilyenkor viszont a kedvesem és a családom mindig feldobnak.

A lapnak azt is elmondta, hogy nagyon várják a kis Amara érkezését, Edina férje, G.w.M már azt is megbeszélték, hogyan egyeztesse össze a szülés után az édesanya a munkát és az anyaságot.

Én szívesen elvinném mindenhova a babát, de Márk azt mondta, hogy amikor valamilyen halaszthatatlan teendőm van, intézzem nyugodtan, ő pedig addig otthon vigyáz majd a kislányunkra, vagy elkísér minket. Alig várja ezt az időszakot, szóval előre látom már, hogy szinte versengeni fogunk, hogy éppen melyikünk babusgathassa a kisbabánkat – fogalmazott Edina.

Kulcsár Edinának előző házasságából két gyermeke van, Medox aki 2018-ban és Nina, aki 2020-ban született.

forrás: Blikk.hu