Terhesség

Harmadjára már a babavárás sem ugyanolyan

Te is lecsekkoltad, hogy a leendő szülész orvosod hány gyermeket segített már világra? Szinte az órákat számoltad vissza két ultrahang között az első terhességed idején? És mi a helyzet, ha harmadjára vagy várandós?
2017. Szeptember 27.

Esther Anderson, blogger egy picit szarkasztikus, őszinte videót tett közzé, akivel mindenki, akinek már egynél több gyermeke van, könnyedén azonosulhat.

Míg az első alkalommal arra a kérdésre, hogy mekkora a baba, grammra pontosan tudod a választ, harmadjára már bizonytalan vagy, hogy kicsi, közepes, vagy nagy a helyes mértékegység.

Első terhesség: Miért hívják reggeli rosszul létnek? Egész napos kín! Próbáltam már a gyömbér teát, reszelt gyömbért, gyömbérsört, gyömbéres gyömbért, de…

Harmadik terhesség: Ramatyul vagyok, de életben kell tartanom a többit, szóval a vödör jó ha kéznél van.

Első terhesség: A vadonatúj kiságy 12 különböző stílusban alakítható át, így még felnőttként is ebben fog majd aludni.

Harmadik terhesség: Fent már semmi helyünk nincs, szóval összeraktuk ezt a hordozható babaágyat a nappaliban.

Első terhesség: Semmi feta, nyers hal, koffein vagy nasi.

Harmadik terhesség: Kávé? Ja, hát az kell az életben maradáshoz!

Első terhesség: Hogy mi zajlik épp belül? Valójában, mivel képes észlelni a fényt és a sötétséget a látóideg, ezért szeretnénk minden nap zseblámpázni a hasamon, hogy jobban fel tudjon készülni a való világra.

Harmadik terhesség: Odabent? Rengeteg gáz, egy kis reflux, csak a szokásos. Ja, hogy a babával mi zajlik belül? Nő, növekszik…

Első terhesség:Alig várom, hogy végre velünk legyen!

Harmadik terhesség: Őszintén? Alig várom, hogy végre velünk legyen!

Kapcsolódó cikkeink: