Család

Így köszöntötte fia a születésnapos Matthew McConaughey-t

A színész szombaton ünnepelte születésnapját – legidősebb gyermeke megható sorokkal köszöntötte.
2023. November 06.
(Kép forrása: John Nacion/Contributor/Getty Images)

Matthew McConaughey ötvennégy éves lett az idén, aminek alkalmából legidősebb gyermeke, fia, a tizenöt éves Levi egy nagyon megható üzenettel is köszöntötte őt közösségi oldalán.

Levi több családi fényképet is megosztott, és egy olyan gyerekkori fotót is, amin ő látható együtt édesapjával. „Az emberek Matthew McConaughey-t mint úgy, mint színészt, és mostanában már úgy, mint írót ismerik, de én úgy ismerem, mint az édesapám. Az az ember, akinek mindig van ideje ránk, bármi történjék is, és az az ember, aki megtanított arra, hogy az utat értékeljem, és ne csak a célt. Az utazások most kezdődnek… Boldog születésnapot, Papai” – írta a képek mellé.

 

A színésznek és feleségének, Camila Alves modellnek Levi mellett két gyermeke született: lányuk Vida tizenhárom éves, legkisebb gyermekük, fiuk Livingston pedig tízéves.

Levi nemrégiben osztott meg egy képet arról, ahogy apja új, “Csak azért, mert” (Just Because) című könyvét olvassa, és nagyon kedves sorokat írt a kép mellé.  „Annyira jó volt nézni apámat az elmúlt néhány évben. Ahogy új projekteken dolgozik, figyelni, hogyan sikerülnek. Ír és alkot. Fantasztikus volt látni az első könyvét. Most a második miatt vagyok nagyon izgatott, és alig várom, mit csinál ezután…” – olvasható a bejegyzésében.

(via)