Baba

3 + 1 elképesztő uzsonnástáska

Nem is szeretnék emlékezni a tornazsákokban véletlenül ott felejtett, kallódó, hányódó uzsonnamaradékokra, mostoha sorsú uzsiszacskókra... Fedje őket örökre balladai homály, jobb az úgy mindenkinek.
2011. Október 13.

Ma már természetesen az uzsonna szállítása és tárolása nem korlátozódik az unalmas (és néha nem is túl praktikus) nejlonzacsikra.Meglepő lenne persze, ha erre nem épülne külön iparág, de tény, hogy akár egy pofás almás vagy halacskás táskát is szívesen csapnék a hónom alá „nagylány” létemre is. Az itt bemutatott darabok nagy része nem kapható Magyarországon, de szerintem kreatív anyukák kis kézügyességgel és némi energiával hasonlóan vidám darabokat készíthetnek.

Almaszatyor

Azontúl, hogy igazán egyedi darab, a jó minőségű neoprén a hideget hidegen, a meleget melegen tartja, és mosógépben mosható.

Viszlát, szövetbe ivódott felvágottszag, érettebb gyümölcs okozta folt, kifolyt gyümölcslé!Egy mosás után ismét friss, ropogós az almánk.

Kistáska bagollyal

Ebből az összeállításból valamiért ez a bagolypofa a kedvencem…Vidám, nagy gülü szemű, hökkent kis állat.

A Skip Hop márka uzsonnástáska-kollekciójában kedvesebbnél kedvesebb állatfigurákat találunk, mindenki kedvére választhat a méhecskét, kutyát, békát, majmot, pingvint, zebrát mintázó kis hőszigetelt táskák közül. Bár a hivatalos oldalon nem tudunk Magyarországra rendelni, az amazon.com oldalon keresztül megtehetjük.

Bőrönd városi nagyfiúknak

Kicsit retró, mégis modern. Klasszikus fémdoboz, de a régiekkel ellentétben ez ólommentes, környezetbarát. A kis dobozok báját növeli, hogy névre szólóak.

Továbbgondolva: egy régi dobozzal, minimális Photoshop-tudással és színes nyomtatóval meg univerzális ragasztóval szerintem jó elfoglaltságot adhatunk pár órára egy lelkes apukának.

Halacskás, környezettudatos

Mindig újra és újra szerelembe esek, amikor ezeket a cikkeket írom. Persze könnyű ez így, tét nélkül, hiszen ennyi mindent úgysem lehet összevásárolni. A „Mimi, a szardínia” márka (már a neve is teljes képtelenség) nem áll meg egy pofás kis táskánál, szatyornál, hanem logikusan és automatikusan továbbgondolja… Így a táskához tartozik még két jól zárható dobozka is szendvicsnek meg egy kis rágcsálnivalónak, valamint kis törlőkendőknek, biopamutból.

A cikk a babble.com válogatása alapján készült.