Baba

3 újdonság ha száraz a baba bőre

Nagyon száraz a kicsi bőre? Esetleg még az ekcéma is szóba jöhet? Próbáljátok ki ezeket az újdonságokat!
2012. Október 05.

>

Emolium fürdető emulzió

Az Emolium fürdető emulzió az első olyan készítmény, mely aktív védőréteget hoz létre a bőrön. A gyermekorvosok és a bőrgyógyászok a túlzottan száraz, érdes, berepedezett és irritált bőr mindennapos ápolására ajánlják, mivel tisztítja a bőrt, eltávolítja a felületéről az izzadtságot, az elhalt hámsejteket, az irritáló anyagokat, puhít és lehetővé teszi a fürdés után alkalmazott bőrtápláló készítmények felszívódását a mélyebb rétegekbe.A készítményben található kukoricaolaj trigliceridek (2%) gátolják a viszketést. A bőr kevésbé lesz hajlamos gyulladásos reakciókra és az irritációra.

Bioderma ABC Derm Ato

Könnyű, finom mosdató a legkisebbeknek.Parabénmentes, hipoallergén mosakodó krém csecsemők és kisgyermekek részére súlyos bőrszárazság esetén.Az ABC Derm Ato+ mosakodókrém speciális formulájának kialakítása az ABC Derm bőrgyógyászati biztonsági ajánlás szerint történt annak érdekében, hogy a csecsemőket és a kisgyermekeket is hatékonyan lehessen kezelni ha súlyos bőrszárazság jelentkezne náluk. Szappanmentes formula, gyengéd tisztító és visszazsírosító hatóanyagokkal csillapítja, enyhíti a szárazság érzetet és a viszketést.

Decubal Alapkrém – a sokoldalú

A Decubal Alapkrém magasan tisztított, természetes lanolin tartalmával segít visszapótolni a száraz, kivörösödött bőrből hiányzó lipideketGyorsan beszívódik, nem hagy zsíros nyomot, hidratálja és ápolja a száraz, kipirosodott bőrt.Használhatjuk mindennapos testápolásra száraz, nagyon száraz, atópiás, pszoriázisos bőr esetén, szoptatásnál kipirosodott mellbimbókra és pelenkakiütés megelőzésére is.