Baba

5+1 fantasztikus kötött sapka

Néha enyhébb, néha hidegebb, de sokszor barátságtalan, nyálkás, nyúlós idő van. Ha kimerészkedünk a jegesmedvék közé az utcára, bizony nekünk is alaposan be kell öltöznünk és a kicsiket is jól be kell bugyolálnunk.
2012. Január 13.

Miután nem minden gyerek szeret sapkát húzni, jó, van pár trükk a tarsolyunkban.Vicces sapkákkal például könnyebben célt érhetünk.

Amíg még csak vártam az első babámat, nem rajongtam az ötletért, hogy mindenféle állatoknak öltöztessük gyerekeinket.De mint annyi minden másról, szülés után erről is megváltozott a véleményem, ugyanis a gyerekek szeretik az ilyen állatos cuccokat…Boldog vigyorral húznak a fejükre például egy békát.

Vagy egy sünit.Mondjuk ez nekem már egy kicsit határeset, de ha a gyerek kedvence a süni lenne, elgondolkodnék.Kereskedelmi forgalomban hasonlót még nem láttam, de ha saját kezűleg kell elkészíteni, szintén kétszer meggondolom…Állat fronton nincs megállás, jöjjenek a halak…

Hal sapi

ényleg nehéz eldönteni, hogy hol van az a határvonal, ahonnan valami vicces, vagy inkább béna.Ezeket a halas sapikat én imádtam, még úgy is, hogy anno, amikor édesanyámmal kizárásos alapon próbáltuk megközelíteni a pályaválasztást, akkor a halbiológus esett ki elsőnek.A halacskák tehát nem kimondottan a haverjaim, de ezek a sapkák nagyon ötletesek.Szerencsére ez egy ingyenes kötésminta, úgyhogy meg is köthetjük, vagy ha van vállalkozó kedvű kötőképes nagymama meg is bízhatjuk a feladattal.

Az ingyenes kötésmintát itt találod, katt!

Repülős sapi

Szakadjunk el egy pillanatra az állatoktól és jöjjön egy másik nagy kedvencem, a klasszikus „repülős-sapi”.Szerintem tökéletes. Letisztult, egyszerű modell, ötletes, stílusos, uniszex.Imádom.

Eper sapi

Az egyik kedvenc gyümölcsöm… Szinte elvonási tüneteim voltak, amikor a szoptatás miatt mellőznöm kellett.Kislányoknak szinte kötelező darab, az enyémnek például biztosan egy hasonló a nagy kedvence.A fenti sapkák az egyik legnagyobb kötős oldalról, a revelry.com-ról származnak, sajnos boltban nemigen láttam hasonlókat.De szerencsére az egyik kedvenc oldalamon, a Meskán (Egyedi kézműves tárgyak online boltja) találtam szépséget.

Bagoly sapi

A 2011-es év abszolút sztárja a bagoly sapi.Minden kreatív oldalon ez köszön rám, de megmondom őszintén, nem tudom megunni. Helyes, bölcs kis állat, színválasztástól függően lánynak, fiúnak is jó ajándék lehet.

Ha nincs türelmed kötni, itt tudod megvenni, katt!