Baba

A Klinika parkolójában segítettek világra egy kislányt

Nemcsak az anyuka fájásai voltak egyre erősebbek, hanem a forgalom is csak élénkült a kórházba vezető úton, így nem volt választása az orvoscsapatnak.
2024. Január 04.
újszülött kislány

Az olaszországi Capua városában indult a kórházba egy babát váró pár, aki az út elején még nem is sejtette, hogy nem fognak időben beérni. 

Annyira nagy volt a forgalom az úton, hogy a szülők autója csak lépésben tudott haladni, az így elvesztegetett idő alatt pedig jelentősen felgyorsultak az események: a kislány úgy döntött, hogy nem vár tovább, ezért egyre erősebb fájásokkal jelezte az anyukájának, hogy hamarosan találkoznak.

Az apuka, aki rettentően izgult az út második felében, még le tudott parkolni a Villa Fiorita Klinika parkolójában, és be tudott szaladni, hogy szakszerű segítséget kérjen, mielőtt a gyermekük világra jött volna.

Az anyukához két szülészorvos, egy szülésznő és egy nővérke érkezett, majd gyorsan felkészültek a baba fogadására, aki végül a család autójában látta meg a napvilágot.

A kicsi, aki a születésekor 2,68 kilót nyomott és teljesen egészséges, a Gaia nevet kapta, és egy pár napig még a klinika vendégszeretetét élvezi.

Fotó: Getty Images, Forrás: Via