Baba

Gyorsétterem parkolójában született egy baba, kis híján egy fagyiról nevezték el

Az anyuka szerint „magának kereste a bajt”, a kicsit ugyanis már a hasában egy gyorséttermi desszertről nevezte el.
2024. Február 04.
parkolóban született baba

A Wisconsinban élő Analysia és férje, Daniel kisbabája a család autójában látta meg a napvilágot, egy gyorsétterem parkolójában, egy hatalmas hóvihar közepette.

Ketten indultak, hárman tértek haza

A büszke anyuka, aki a szülés utáni boldogságát világgá kürtölő Facebook-posztban a kicsit is megmutatta, azt mesélte, bizonyos mértékben magának kereste a bajt, amikor ugyanis a hasában volt a baba, McFlurrynek hívta.

Azért választotta ezt a fiúkhoz és lányokhoz is passzoló nevet, mert a várandósság alatt nem akarták tudni a baba nemét, így a gyorsan lezajlott, önmagában sem mindennapi szülést még az is különlegessé tette, hogy csak akkor derült ki számukra, fiús szülők lettek.

Mint mesélték, nem is sejtették, hogy a kisfiuk aznap világra jön: csak egy kis ennivalóért ugrottak be, ám a havazás annyira felerősödött, hogy jobbnak látták megvárni, hogy a hóvihar odébbálljon. 

Legnagyobb meglepetésükre azonban beindultak a fájások, és a lehetetlen időjárási körülmények között időben érkező orvosi segítségre sem számíthattak. A baba, aki végül hivatalosan a Micah nevet kapta, gyorsan és komplikációmentesen a parkolóban jött világra az apukája rögtönzött segítségével.

Nyitókép: Facebook – Analysia Beck, Forrás: Via