Baba

A legőrültebb babás cuccok

Ha gyermeked születik, rengeteg dolgot be kell szerezned. Az alábbi nevetséges cuccok viszont teljesen feleslegesek. Reméljük, nem sok szülő használja őket...
2016. Augusztus 18.

Ha van kidobni való pénzed, nézd meg ezt az érdekes összeállítást, valószínűleg te is meg fogsz lepődni, mire képesek a szülők.

Tuti, hogy erre szükségem van?

Babafogas

A legőrültebb babás cuccok

Babafogas

Biztos neked is támadt már nehézséged azzal, hogy mit csinálj a babáddal, ha nyilvános helyen kell pisilned. Hogy vidd be magaddal a fülkébe? Nos, létezik erre egy találmány, egy “babafogas”, mellyel felakaszthatod a babádat az ajtóra. Hát nem nagyszerű? Ha lehet, inkább hagyd a babát ezekben a helyzetekben a babahordozóban, vagy ültesd az öledbe, még ha nem is a legkényelmesebb ez ilyenkor. De még mindig jobb, mint szegényt fellógatni egy ajtóra.

Magassarkú bébicipő

A legőrültebb babás cuccok

Magassarkú bébicipő

Ne, ezt ne csináld. Már az is butaság, hogy azelőtt cipőt adnak a babák lábára, hogy járni tudnának, de hogy ez a cipő ráadásul magassarkú is… Magassarkúban járni még felnőttként sem a legegészségesebb, ne kezd el már babakorban ezt a rossz szokást.

Síráskütyü

A legőrültebb babás cuccok

Síráskütyü

Minden baba sokat és sokszor sír. De vajon miért? Ez a kis vicces kütyü megmondja neked, miért sír az adott pillanatban a kisbabád: unatkozik, álmos, éhes, dühös vagy feszült éppen.

Védőfelszerelés etetéshez

A legőrültebb babás cuccok

Védőfelszerelés etetéshez

Az étkezés utáni takarítás nagyon bosszantó tud lenni. Nos, itt egy remek eszköz, amivel legalább a babát megóvod a maszatolástól. Ebben a cuccban az egész teste, és feje is védve van, így legalább őt nem kell megmosdatnod evés után, elég lesz csak az etetőszéket tisztítanod. Lehet egy símaszkot is rá kellene adni a biztonság kedvéért?

Mobil vécé

A legőrültebb babás cuccok

Mobil vécé

A nyilvános vécék sokszor tele vannak, de a kisfiadnak nagyon kell pisilnie? Itt egy remek megoldás, az utazó vécé! Már csak arra ügyelj, hogy ne pisilje le a kezed a kicsi, miközben a karjaidban tartva őt próbál az üvegbe célozni.

Babamop

A legőrültebb babás cuccok

Babamop

Kinek van ideje takarítani egy ide-oda mászó kisbaba mellett? Nos, a baba megoldja ezt a problémát, csak add rá ezt a ruhát, amire felmosórongyok vannak erősítve. Van előnye? Igen. Mágnesességet okoz? Igen…

A cikk forrása itt.

Ezek is érdekelhetnek: