Baba

Az év Fisher-Price játéka – Megvan a toplista

Kevés olyan babás, kisgyerekes család van, ahol nem lapul legalább egy Fisher-Price játék a polcon. Kíváncsiak voltunk a sok-sok játékból melyek az igazi közönségkedvencek. Itt a toplista.
2018. December 11.
Intelligens asztalka

A november 28. és december 6. között zajló szavazásos játékban összesen 30 játékra lehetett voksolni, egyszerre több játékot is lehetett választani. A két fő szempont a szórakoztatás és a hasznosság volt. Lássuk a kialakult közönségkedvenc toplistát:

1. Intelligens asztalka (kétnyelvű)

Az asztalka minden sarkán felfedeznivaló várja a babát. Dalok, szavak, interaktív, kihajtható részek. Ennél a játéknál is vannak intelligens fokozatok: 1. szint: Felfedezés – első szavak és hangok. 2. szint: Bátorítás szint – kérdésekkel és egyszerű utasításokkal ösztönzi a babát. 3. szint: Szerepjáték – képzelőerőt fejlesztő játék fokozat.

2. Daloló mesekönyv

Az év Fisher-Price játéka - Megvan a toplista

Daloló mesekönyv

Dalok, mondókák csalhatók elő a lapozgatásával. Megtanítja az első szavakat, betűket, számokat, formákat.

3. Tanuló kutyus – ÚJ

Az év Fisher-Price játéka - Megvan a toplista

Tanuló kutyus – ÚJ

A gyermek érintésére dalocskákkal és szavakkal válaszol, így több mint 100 szóval ismerteti meg a picit, többek között a testrészekkel, színekkel, formákkal is. Az intelligens fokozatok által sok évig hű ás szórakoztató társa lehet a gyereknek.

A TOP10-es lista további játékai:

4. Tanuló Kutyushugi ÚJ

5.  Sütifaló kincsesbödön (Kétnyelvű)

6. Tanuló kutyusos járássegítő

7. Színes gyűrűpiramis

8. Formaevő dobozka

9. Tanuló tablet

10. BeatBo robot

Köszönjük mindenkinek a szavazatokat! Három szerencsés a következő ajándékok egyikét nyerte: BeatBo robot, BeatBo vonat, Tanuló kutyus. A nyerteseket a megadott e-mail címen értesítettük. Amennyiben te is szavaztál, ellenőrizd a postafiókodat!