Baba

Babasírás kisokos egy anyuka szemével

Az újszülöttek sírnak... rengeteget sírnak. Sírásuk első hallásra csak egy szimpla zajnak tűnik, pedig a csecsemők sírása nagyon is komplex, így kommunikálnak velünk. De mit mondanak?
2016. Július 29.

Miért sír a baba?

Olvasd el az egy gyermekes Sara Given humorral fűszerezett tapasztalatait, aki megosztja veled a csecsemő sírásainak típusait és okát.

Lassan kezdődő, intenzív sírás

Még alig látok valamit magam előtt, de már most összezavar ez a dekoráció, ami körülvesz. Nem kellene tőlük megszabadulni? Mit kezdjek a baglyokkal? Tényleg ezek az óriás ragadozók voltak a legjobb választás a szobámba?

Erőltetett rövid, folyamatosan ismétlődő sírás

Utálok aludni. Az alvás a halálos ellenségem, mindig tiltakozni fogok ellene. Ja, és sok sikert a holnapi munkahelyi prezentációdhoz.

Fúró és reszelő sírás

Annak a nőnek az anyukás fórumon igaza volt. Mindennek épp az ellenkezőjét kell csinálnod, mint ahogy most teszed.

Lassú és ismétlődő sírás

Nézhetnénk végre valami mást is a tévében, mint a kedvenc sorozatod? Megőrülök, ha még egyszer meghallom azt a felvezető szignált.

Ziháló, szakaszos sírás

Már megint kakiltam! Tudom, hogy lehetetlenségnek tűnik, hogy egy ilyen kis testből ennyi hulladék távozzon, de ez a helyzet, én ilyen különleges vagyok! Már szivárog felfelé a hátamon, hamarosan eléri a lapockámat, úgyhogy ideje cselekedni! Narancs riasztás, narancs riasztás!

Rövid, meredeken felfelé ívelő sírás, ami átmegy sikoltozásba

Semmi bajom nincs, csak szeretem nézni a kétségbeesett arcod, ahogy az interneten kutatsz, vajon mi bajom lehet éppen.

Kétségbeesett és könyörtelen sírás, általában magas hangon

Éhes vagyok és legalább hat órán keresztül csak enni szeretnék. Kérlek, szedd le magadról valahogy a melled és hagyd őket a számban ezalatt az idő alatt.

Az eredeti cikk itt látható.

Hasznos cikkek a sírásról: