Baba

Baleset? Rándulás? Ficam? – A homeopátia válasza: TraumeelÂŽ! (x)

Csontjaink és izmaink normális működése mellett szinte észre sem vesszük a fizikai terheléseket. Minden olajozottan működik, ám életünk folyamán bizony előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb balesetet, sérülést szenvedünk.
2014. Április 23.

Kicsiket és nagyokat egyaránt érhet baleset, gyermekkorban és időskorban gyakoribbak a törések, az idősebbeket ezenkívül ízületi bántalmak is kínozhatják. Sportolóknál gyakrabban fordulhat elő ficam vagy rándulás. Nyáron, amikor sokkal többet vagyunk a szabadban, szintén megnő az ilyen jellegű balesetek száma.

Bármilyen eredetű baleset esetén a sérülés jellegének megfelelő és szakszerű elsősegélynyújtásban kell részesíteni a beteget, amely meghatározó a gyógyulás szempontjából.

A ficam és a rándulás a leggyakoribb sportbalesetek közé tartoznak, amelyek lehetnek egy rossz mozdulat következményei, és jelentős fájdalmat okozhatnak a betegnek.

A sérülés jellegétől függően kialakulhat részleges vagy teljes mozgáskorlátozottság, deformitás, vérömleny vagy duzzanat.

Azonban a tünetek alapján a pontos diagnózis nem állítható fel, ennek megfelelően csonttörés gyanújakor és lágyrészsérülésekkel járó balesetek esetén azonos elvek szerint járunk el, amelyben fontos a sérült megnyugtatása és nyugalomba helyezése, illetve a sérült végtag tehermentesítése, amíg megérkezik a szakszerű segítség.

A homeopátiás gyógyszerek közül számos monokomponensű gyógyszer alkalmazása felmerülhet, azonban aligha vihetünk magunkkal teljes házi patikát.

De aggódjunk, van rá megoldás!

A Traumeel® kenőcs, belsőleges oldatos cseppek és tabletta a homeopátiás hagyománynak megfelelően, az alábbi állapotok tüneteinek csökkentésére alkalmazható:

  • lágyrészsérüléssel járó balesetek (rándulás, ficam, zúzódás, vérömleny, ízületi folyadékgyülem)
  • törést kísérő és műtét utáni vizenyő vagy lágyrészduzzanat
  • különböző szerveket és szöveteket érintő gyulladásos folyamatok, vagy azok alapján kifejlődő degeneratív elváltozások kiegészítő kezelésére, mint pl. ínhüvelygyulladás, nyálkatömlő-gyulladás, a vállízület körüli kötőszövet fájdalmas gyulladása, a csípő-, térd- és a kisízületek elfajulással járó megbetegedései (artrózis) esetén.

A Traumeel® kenőcs, belsőleges oldatos cseppek és tabletta természetes hatóanyagú, jól tolerálható gyógyszerkészítmények.

HIRDETÉS

P-064-traumeel-hirdetés-2014-apr


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el

a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!


Forrás: HáziPatika.com