Szponzorált tartalom
Baba

Bébiétel vagy házikoszt? (X)

6 hónapos kor körül a szoptatás mellett lassan elkezdheted a hozzátáplálást. Sok édesanya számára dilemma, főzzön-e a gyermekének vagy a kész bébiételeket válassza? Sőt, van aki mindkettő mellett voksol. Nem is kell határozottan állást foglalnod, hiszen ami Neked jó, az a babának is jó. Egy biztos: a legfontosabb az, hogy megbízható forrásból származó táplálékot adj gyermekednek és Te is táplálkozz egészségesen!
2022. Október 24.
HIPP
HIPP

Miért olyan fontos az egészséges táplálkozás és életmód?  

Sokáig az volt az általánosan elterjedt álláspont, hogy csak a génekben kódolt információ számít az öröklődésben. Az epigenetika egy olyan tudományág, amely a génstruktúra megváltoztatása nélkül, az öröklött gének aktiválását, vagy gátlását befolyásoló folyamatokat kutatja. Ezek a bennünket érő különböző környezeti hatások az epigenetikai mechanizmusokon keresztül hosszú távon  fejtik ki hatásukat. Ez azt jelenti, hogy például a génekben lévő információ hajlamosít bizonyos népbetegségek kialakulására, de egészséges táplálkozással és életmóddal, a stresszmentes életvitelre való törekvéssel sokat tehetünk saját magunk és gyermekeink egészségének  megőrzése érdekében.

HIPP

HIPP

5 szempont, amivel a bébiételek megkönnyítik a dolgodat:

  • Ha nem tudsz szezonális, megbízható minőségű gyümölcsöket, zöldségeket vásárolni
  • Ha elúsztál az anyasággal kapcsolatos teendőkben nincs időd főzni
  • Ha a hozzátáplálás elején vagytok és a baba csak néhány kanálnyi szilárd táplálékot fogad el
  • A bébiételekkel változatosan táplálhatod gyermeked
  • Ha elutaztok a kicsivel

Miért válaszd a HiPP biobébiételeket?

A biominőségen túlmenően a HiPP számára központi értéket képvisel a fenntarthatóság. A természetes módszerek nemcsak magasabb minőségű nyersanyagokat eredményeznek, hanem jelentős mértékben támogatják a klíma és a környezet védelmét, hogy a világ a jövő generációi számára is élehető és szerethető maradjon.