Baba

Ilyen cuki kisfia született donortól a szingli nőnek

Ez a szingli nő megunta, hogy a megfelelő férfira vár, ilyen cuki gyereke született donortól.
2023. Január 11.
sejtcserés támadás donor
Sejtcserés támadás - Fotó: Port.hu

Nyolc év társkereső alkalmazás után Stacy Thomsonnak elege lett. A Mr. Tökéletes Társ keresését jó rég, még szórakozásból kezdte el, de egyre inkább aggódott amiatt, hogy mennyi ideig tart még. „Mindig is anya szerettem volna lenni, de negyvenegy évesen tudtam, hogy az idő ellenem dolgozik” – nyilatkozta Stacy a Metro.co.uk-nak. “Azokat a férfiakat, akikkel próbálkoztam, jobban érdekelte, hogy tudassák velem, hogy csak „időtöltést keresnek”, mintsem az, hogy én mit szeretnék.”

A társkereséssel egy időben Stacy elkezdte megvizsgáltatni a termékenységi szintjét. Tudni akarta, hogy pontosan mennyi ideje van, mielőtt a saját kezébe vegye az irányítást.

„Eredményeim egy napsütéses júliusi reggelen jöttek vissza 2020-ban azzal a hírrel, hogy a petefészkeim szó szerint haldokolnak. Miután rájöttem, hogy nagyon kevés időm van hátra, úgy döntöttem, egyedül vágok neki a lombikprogramnak. Őszintén szólva, nem hiszem, hogy hagytam volna magamnak időt arra, hogy lebeszéljem magam, vagy hogy megijedjek. Tudtam, hogy nagyszerű anya leszek, még ha jobban szerettem volna is mindezt egy partnerrel végigcsinálni.

Három hónapon belül Stacy teherbe esett fiával, Milóval, aki a Dailymail cikkének születésekor már tizenhat hónapos volt. ITT tudjátok megnézni, milyen aranyos.

Amikor Stacey a nyilvánosság elé tárta a döntését, olyan durva megjegyzésekkel kellett szembesülnie a férfiaktól, mint például: „Ha spermát akartál, csak kérned kellett volna”.

Fia születése után mások segítésére koncentrál is. „2022-ben elindítottam saját társkereső alkalmazásomat, a REDDI-t, hogy olyan embereknek segítsek megismerkedni, akik komoly kapcsolatra, családra vágynak. Az itteni tagokat nem zavarja, ha a következő kapcsolatuk már a „nagy Ő” lesz, arra vágynak, hogy az illető ugyanazt akarja, mint ők, mindenféle vacakolás és játszma nélkül.”

Bár Stacy még nem találta meg a saját nagy Ő-jét, Milo születése óta már randevúzott néhányszor. “Újdonsült anyaként jelenleg nincs igazán időm senkire, de még mindig reménykedem.”