Baba

Dupla fizetést ajánlottak a babysitternek, mégis menekülőre fogta

A sokat látott gyerekfelügyelőt is meglepte az, amit a család kért tőle, és gondolkodás nélkül nemet mondott az állásinterjún.
2024. Május 18.
meglepett bebiszitter

Veronica szeme először felcsillant, mikor meglátta, milyen busás órabért ajánl a bébiszitternek a keresőben lévő család, ezért jelentkezett is a hirdetésben szereplő telefonszámon. A kedélyes beszélgetést egy állásinterjú követte, ahol aztán kiderült, miért is olyan nagylelkűek a szülők…

A meglepett bébiszitter a TikTokon mesélte el, mi is történt pontosan a találkozásuk során: a megszokott 18 dolláros órabér helyett 35 dollárt kínáltak az Amerikában élő és dolgozó venezuelai lánynak, majd rátértek arra, hogy mit is kellene ezért csinálnia.

„Hamar kiderült, hogy a kisfiú, akire vigyáznom kellett volna, valójában már nem is olyan kicsi, hiszen 23 éves. A szülei elmondása szerint nagyon gátlásos és szégyenlős, nekem pedig az lett volna a dolgom, hogy elkísérjem az edzőterembe és egy kicsit bátorítsam” – fejtette ki posztjában Veronica.

A bébiszitter-jelölt megkérdezte a szülőket, hogy van-e esetleg valamilyen testi vagy szellemi problémája a fiuknak, amire ők azt válaszolták, hogy teljesen egészséges, de nehézségei vannak a kapcsolatteremtéssel, főleg ha lányokról van szó.

„Azt szerették volna, hogy egy kicsit felpezsdítsem a szociális életét és segítsek neki ismerkedni, és mutassam meg neki, milyen az, amikor egy fiatal lány társaságában jár-kel a világban. A dupla órabér mellett egészségbiztosítást, fitneszbérletet és közlekedési támogatást is kaptam volna a családtól, mégsem vitt rá a lélek, hogy igent mondjak a feladatokra” – folytatta a kicsi gyerekekhez szokott lány.

Veronica végül visszautasította az ajánlatot, mert szerinte nagyon zavarbaejtő dolgokat kértek tőle még akkor is, ha semmilyen szexuális jellege nem volt a hirdetésnek és az elvárásoknak. 

Nyitókép: , Forrás: Via