Baba

Új névadási trendet teremt Emma Stone?

Aranyos a története annak, hogyan kapta a nevét Emma Stone kislánya.
2022. Szeptember 29.

Emma Stone és férje, Dave McCary kislánya tavaly márciusban született, akit Louise Jean McCary-nek neveztek el. A gyermek neve pedig meglehetősen hasonlít az anyukája születési kivonatában szereplő névre, ami Emily Jean Stone (bár most már Emma-ként ismerjük a színésznőt), írja az Elite Daily.

Azonban a kislány nevét nem csak anyukája, hanem a színésznő nagymamájának neve is inspirálta. A nagymamát Jean Louise-nak nevezték, Emma kislányának a neve pedig ennek a fordítottja. Nagyon aranyos és kedves, hogy éppen így kapta a nevét a kislány.

Emma Stone és Dave McCary 2016-ban találkoztak először, a Saturday Night Live forgatásán, és 2020-ban házasodtak össze. A portál felidézte, hogy a színésznő korábban hajthatatlanul ragaszkodott ahhoz, hogy nem szeretne gyermeket vállalni, ez két évvel azután elkezdett változni, hogy McCary lett a párja. 2018-ban az Elle-nek azt nyilatkozta, hogy: „Megváltozott a nézőpontom a gyerekekkel kapcsolatban, ahogy idősebb lettem. Soha nem babáztam vagy hasonló. Tinédzserként úgy voltam vele, hogy »soha nem fogok férjhez menni, soha nem lesz gyerekem.« Aztán idősebb lettem, és azt mondtam, hogy: »nagyon szeretnék férjhez menni, nagyon szeretnék gyereket«”.

Forrás: elitedaily.com

Nyitókép forrása: Emma McIntyre/Staff/Getty Images

Forrás: Gyerekszoba.hu